Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
Na végigvittem én is... Egyáltalán nem nyűgözött le, rengeteg animáció a FarCry 3. részéből van lopva. A mászás jelzésére használatos növények a sziklán is u.a., a grapling hook is, stb.... Szánalom.

Persze most is megvannak az Outpost felszabadításos meg a random Wenja-questek is.
Nem tetszett, hogy csak 4 féle mellékküldetés van (Wenja-missions)
így hamar unalomba fulladtAz állatok viszont jópofák, egyértelműen kardfogú a legjobb: erős, gyors és lehet rajta lovagolni is
Tetszett mikor mászkáltam ide-oda, hogy az állatok egymást is támadják, és nem csak a ragadozók a többieket, hanem vannak rivalizálások is.
A story viszont eléggé lapos, bár ezt lehetett sejteni, a kor korlátjai miatt. Sajnálom azt is, hogy "csak" kétféle ellenséges törzs van... lehetett volna 3-4 is akár szerintem.
Nekem mondhat bárki bármit, ez egy átskinezett FC3. Persze ez nem feltétlen rossz dolog, de a kor korlátjai miatt még kevesebb lehetőség volt, így nem is értem hogy gondolták ezt.
Az árát egyértelműen nem éri meg (köszi CPY), most néztem meg, STEAM-en még mindig 50 € ez a játék.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Steam Deck
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro FX570
- Bontatlan EFFECT AUDIO X HIFIGO GRIFFIN IEM kábel - ConX Basic set - 3,5 mm
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Dell Latitude 7440 ( i7, 8 GB ,250 GB SSD, FHD) notebook olcsón!!!
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

így hamar unalomba fulladt