Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
E még mindig játékipar. Itt a felhasználók nem forradalmat akarnak csinálni, hanem elnyúlni a kanapé előtt, ráordítani a konzolra, hogy "Bekapcs" és játszani. A többi nem érdekli a zömüket. Elfogadják amit kapnak olyannak, amilyen.
Igen, valószínűleg tényleg így van és erre az új casual kanapés "gamer-generációra" (mostani 10-20 évesek) épít mindenki már, csak sajnálatos látni, hogy a régi motorosokat - akiknek még van "valamennyi" igényük (legalábbis tartalomra) - ennyire leszarják
dehát értem én, üzlet az üzlet... ahogy "mi" nőttünk, úgy korcsosult el a játékipar is
csak a nagyobbik baj az, hogy ha pl. az országod szar ahol vagy akkor max. elkötözöl, de ez elől nem tudsz menekülni, max. kereshetsz "másik" hobbit 
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
dehát értem én, üzlet az üzlet... ahogy "mi" nőttünk, úgy korcsosult el a játékipar is
csak a nagyobbik baj az, hogy ha pl. az országod szar ahol vagy akkor max. elkötözöl, de ez elől nem tudsz menekülni, max. kereshetsz "másik" hobbit