Hirdetés
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple MacBook
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Vaaaagy... Az első után már tudod, hogy mire kell számítani és megtervezed az egészet.
Első lépésként felszámolod a környéken a légelhárítást. Második lépésként a legközelebbi pick up ponton lehívsz egy resolver koptert (kétéltű, légi, vízi csodacucc), mert az kis helyre is le tud szállni. Harmadik lépésként odarepülsz a rádió mellé és aktiválod. A negyedik és egyben utolsó lépést szerintem könnyű kitalálni
Mondjuk nem mindig, ha láttam előre a rádió helyéből, hogy fogok tudni mókusruházni akkor nem vacakoltam, szeretek a ruhával közlekedni. Gyorsutazást is sokszor air droppal oldom meg és rögtön nyitom is a ruhát. Az elején kicsit szokni kellett, de most már profin használom.
Ja igen, kilépkedéshez: nekem kétszer crashelt a játék, mind a kétszer ugyanúgy, rá is kerestem a neten. Ha valamilyen küldetést/aktivitást megcsinálsz (akár rendes küldetés, akár kincsvadászat, AA gun, stb) ne nyomj instant térképet. Nekem kétszer is megnyekkent tőle, de mások is írtak hasonlót. Kell várni cirka 10 másodpercet és akkor nincs gond

Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest