Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Én is John régiójában kezdtem és szintén próbáltam ellenállni eleinte (főleg mivel le se esett hogy itt most nem megölni akarnak, úgyhogy elkezdtem őket lőni, onnantól meg lőttek vissza valódi golyókkal, úgyhogy párszor meghaltam
), de sajna sok értelme nincs, én Nick házában húztam meg magam, mert az ő egyik küldetése adta meg a kellő resistance pontot, de sok haszna nem volt hogy percekig leszedtem minden ellent, mivel folyamatosan jöttek az újak 
Nekem alapvetően az elvvel van a problémám, hogy nem te döntöd el, mikor haladj a sztoriban, hanem fixen bedobja a főküldiket a játék... Főleg hogy csak a resistance pontokat nézi, emiatt simán eljuthatsz a végső küldetésig is az adott régióban úgy, hogy közben még csomó story missiont meg se csináltál ott...
wollnerd: jaja, 9 lesz összesen. De ne aggódj, lesz még mindegyik régióban egy + küldetés az utolsó elrablás után és az is szinte tök ugyanaz lesz mindenhol
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de sajna sok értelme nincs, én Nick házában húztam meg magam, mert az ő egyik küldetése adta meg a kellő resistance pontot, de sok haszna nem volt hogy percekig leszedtem minden ellent, mivel folyamatosan jöttek az újak