Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Analóg fényképezés
-
PROHARDVER!
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
válasz
csaba951 #2032 üzenetére
A te teóriád - bár érdekes feltevés - szintén teljesen irreleváns abból szempontból, hogy a lopott/kicsalt kódokért az Ubisoftnak kéne adni bármilyen kárpótlást a visszavont kulcsokért vagy hogy milyen szemét volt, hogy kérdés nélkül bannolta a lopott kulcsokat.
Egyébként én olyan 30 napos átfutást figyeltem meg a gyanúsan olcsó g2a-s kulcsok és a banhullám között - ez sztem vmi olyasmit jelenthet, hogy inkább lopott, csendes üzleti bankkártyákkal követték el ezeket a vásárlásokat, bár nem nehéz ám bankkártya adatokat találni a neten, mert az emberek hülyék.
Az jobban érdekelne kitől vették itt a ph-n az emberek a lopott kulcsot aki most olyan rendes, hogy széttárja a kezét
Azért az Ő neve is felmerülhetne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest