- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Na jó, én abbahagytam az elején. Megy a játék a kukába. Egész délután ezzel szívok, az elején. Beleküldök egy tárat egy tigrisbe, aztán megesz. Vettem egy nagyobb tűzerejű géppuskát, ezzel levadásztam a rám támadó tigrist (Miután autóval átmentem rajta). Egy ellenőrzőpontot legyilkoltam, találtam egy távcsöves puskát, az emelvény előtt meg egy ketrecben egy tigris. Távcsövessel kétszer fejbelőttem, erre kifutott a ketrecből, és megint leterített. A tigrisek good módban vannak? Ez marhára nem életszerű, hogy két fejlövés vagy egy tár géppisztolylőszer után semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest