- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Köszi.
Azért is vagyok a kiszáradt tóba mert körülöttem van minden és nem elszállt szintüek. Az a legnagyobb baj, hogy nem tudom mit miért érdemes hentelni és mi mit dobhat vagy épp mi mire való. 10 éve volt, hogy utoljára Falloutoztam.
Nem is az SB a baj, hanem amit írtam is, hogyha ott járt egy magas player ahol én vagyok ott nagyon erős az ellen.
Még a karakterem úgy néz ki mint valami roncstelepről szökött csöves.
Mondjuk van már 1 valamire való PA-m (Most kaptam egy küldetésben) lvl30 T-51es cuccokkal. Jelenleg épp egy Combat Rifle-t használok mert ahhoz volt a legtöbb lőszerem. Mert lead-et sem ad annyit a játék mint amennyi nekem elég lenne. Jobban szeretek lövöldözni így nálam nem járható út a melee.
Majd este megnézem amiket írtál. Köszi.Esetleg nincs valami leirás, hogy mi micsoda, mi mire jó/való? Nem gond az angol de ha magyar lenne az jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- Xbox Series X, makulátlan, karcmentes állapotban, újrapasztázva, 6 hó gar, Bp-i üzletből eladó!
- Skull and Bones Special Edition Ps5 ÚJ!
- ÚJ! Xbox One és Series X Játékok
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P51 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk van már 1 valamire való PA-m (Most kaptam egy küldetésben) lvl30 T-51es cuccokkal. Jelenleg épp egy Combat Rifle-t használok mert ahhoz volt a legtöbb lőszerem. Mert lead-et sem ad annyit a játék mint amennyi nekem elég lenne. Jobban szeretek lövöldözni így nálam nem járható út a melee.