Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
awacs
tag
Sziasztok!Nem törli le normálisan a Pip-Boyt.Így alig látok valamit.Mi lehet a gond?Segítsetek légyszi!
-
awacs
tag
Köszönöm szépen Mindenkinek aki segített!!

-
awacs
tag
Köszönöm!Értettem a viccet,csak hát egy bajban levő emberrel..Sebaj.Segítséget kértem,azt is vártam.De a Te ötleted kipróbálom és köszönöm.
-
awacs
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Persze,csak kérlek írd meg hogyan.
-
awacs
tag
Sziasztok!Nálam a Pip-Boy-t nem törölte le normálisan.Így alig látok valamit.Főleg a szélein Rajta maradt a por?Vagy valami.Segítsen valaki légyszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Napelem
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- GL.iNet OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB Garanciával!
- LG 50" (127 cm) Ultra HD TV 4K Active HDR / webOS 4.0 / 2018-as típus (50UK6300MLB)
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs