Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
válasz
Imilenni
üzenetére
Egyértelműen a 3. része. Sokkal összetettebb, jobb a története és több háttér információt hallhatsz benne. Ezzel szemben a 4. része elég rendesen le lett csupaszítva, nekem nem igazán tetszett ezt a változás. Én ajánlom még neked a New Vegast is, az adja vissza az igazi fallout élményt. Nekem máig ez a kedvencem mind közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Hálózati / IP kamera
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570 / i5-6300u
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- THE BARISTA PRO - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 Ryzen 7 17,3 144Hz frissen szervizelt
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest