Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- OLED monitor topic
- Modding és elektronikai kérdések
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
válasz
Chabe89
üzenetére
Köszi! Sajnos egy darabig nem volt netem.. Most épp egy olyan pröblémával találtam szembe magamat, hogy teljesen kiakadok tőle. Ha bárki tud segítsen. Érdekes módon van egy régebbi mentésem és ott nem áll fent ez a probléma...
Ezek a zöld fehér medkit tárolók egytől egyig üresek esetleg néha valami bandage van bennük. Ez mi a nyavajától lehet? Az nyilvánvaló, hogy mod, mert régen is találkoztam ilyen problémával ha jól emlékszem a boss chest legendary item hozta elő vagy valamilyen lootos dolog. Az a baj, hogy borzasztó pengén van most feltéve a játék. Még arra is hajlandó vagyok, hogy bekonzolozok egy csomó medkitet. Inkább mint, hogy újrarakjam. 231 mod zéro szaggatás. Őszintén szólva mégegyszer nem is tudnám ilyen tökéletesen felrtakni. Nekem a feladatok gyanusak. Már a moddal berakott plusz questek és vanilla módosítások pld. better goodneighbor meg ilyenek. De ez mi, hogy a 70 es karimnál minden rendben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Magyar rap és Hip-Hop
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest