Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Hővezető paszták
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Logitech Z906
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
válasz
Chabe89
üzenetére
Ja... Ezt továbbra se raknám fel. Csak annyí kell, hogy tiszta idő legyen semmi más változtatás... Viszont nem akarom a mdodra fogni de valamiért nekiállt csúnyán fagyni. Leszedtem és most semmi gond. De hangsúlyozom még a biosba is belementem mondom leveszem 4 re de előtte megpróbálom a vividel.
De itt megint valami tévedés van. Én valami photorealistic modra mondtam, hogy fel se raknám. Legalábbis azzal tévesztettem össze mert csak annyit néztem én is ha beírom photo mit dob ki és nem találtam csak azt amit akkor mojntál.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kuponkunyeráló
- Exkluzív órák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Robotporszívók
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Surface Pro 7 12" 2K IPS érintő i5-1035G4 8GB 256GB NVMe IR kam 790 g gar
- ZBook Fury 16 G9 27% 16" FHD+ IPS érintő i7-12850HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- L14 Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 250 Radeon 780M 16GB DDR5 512GB NVMe IR kam gar
- HP EliteBook 830 G10 13.3 FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest