Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
Nem is értem, hogy miért nem javítják már ki ezt a problémát. De a fallout4.exe tűzfalon való tiltásakor, azért a felhőbe mentés működik ugye? Mert én is ezt használom, csak azért kérdezem. Nem a végén nekem még nem szinkronizál, aztán nem lesznek meg a friss mentéseim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest