Hirdetés

2019. június 16., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-13 17:05:15

PROHARDVER!

A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7138) micafighter válasza sqpp (#7137) üzenetére


micafighter
(Topikgazda)

Kutyaházat kell rakni a településre, akkor általában könnyebb megtalálni :DDD Amugy a vaultos DLCben van egy terminál amivel meg tudod nézni melyik segítőd hol van, de konzolbol is magad mellé tudod spawnolni.

[ Szerkesztve ]

Electronic Arts: You can't spell "steal" without an EA

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.