Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Nekem pl. az intézetben járkálva 20-30 FPS, kint a szabad területen, vagy az épületek közt 30-40FPS van.
FHD, 8x AF, FXAA élsimítás, közepes grafikai beállítások mellett.
Ennyit tud egy jó 5-6 éves VGA. 60+ FPS csak a menüben van..
Mégis lehet vele játszani, gond nélkül!Nem tudom megérteni azokat, akik sírnak, ha már véletlenül bemegy 60 alá az FPS játék közben egy kicsit!

Igaz, én nem multizom, mert nem szeretem, de eddig még egyetlen játék sem volt nálam, amiben zavart volna, ha nincs meg a 60 FPS! Pedig nagyon sokféle játékot próbáltam már. Nekem, ha a 30-40 megvan, akkor az már bőven elég!
Sajnos ma már egyre több játék esetében csak úgy van meg ennyi, ha felbontást csökkentek, mondjuk 720p-re, és visszaveszem a grafikai beállításokat pl. low-ra.
Mondjuk a Battlefield 1 FHD-ban ment low-on, de meg volt a 30-40 FPS. és nagyon jól játszható volt, kétszer is végig vittem. Mondjuk az is igaz, hogy a játék ilyen beállítások mellett is úgy nézett ki, mint sok más játék high beállítások mellett, brutális! Nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet maxon...Ha sikerül összeszedni egy kis pénzt év végére, vagy január-február környékére, akkor egy GTX1070-et tervezek venni a mostani helyett. Nagyon ráférne már, évek óta halogatom, mert mindig van valami, amire elmegy a pénz, de már nem szeretném tovább húzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- ASUS routerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Nikon D800 full-frame szett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs