Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz
üzenetére
Ezen a mondaton felröhögtem.. Aztán rájöttem, hogy tényleg, nekem is mindig felcsillan a szemem, amikor meglátok egy aluminium can-t a sok tin can között. A pygrim main deckjében meg tényleg rosszul lettem és egyből beszedtem 3 buffoutot amikor megláttam a rengeteg aluminium canistert...

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest