Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Warton

őstag

válasz woryz #5918 üzenetére

Hát nem tudom,én 140 órát toltam ebbe a játékba eddig. Abból szerintem 40 óra volt csak a questezés és 100 óra az építgetés.

Kicsit módosítottam a gyártósoron az előzőekhez képest. Egyrészt a szeméttároló végét közelebb vittem a workshophoz (az emelt futószalag). Másrészt elkezdtem fallal körülvenni a gyárat. Hát elég sokszor kellett a fegyvereket dobálni, hogy ne írja ki, hogy megtelt a falu... :U Jah és rájöttem, hogy az armor építésnek semmi értelme nincs. Túl sok féle és túl sok anyag kell hozzá és mindig van egy valami ami épp nincs raktáron, így kivettem a gyártásból. Valószínűleg robbanóanyag gyárat teszek be a helyére, de ahhoz demo exp 2. rang kéne, viszont még csak az 1. nél tartok.

"Nagyon bonyolult" kapcsolótábla. :DDD

Itt pedig maga a gyár kívülről, a víztisztító felől van a főbejárat, az ezen nem látszik.Balra, ahol a véres bevásárlókocsik vannak pedig a boltok helyezkednek el. :DDD :DDD

Közben elkezdtem építeni egy generátorházat is, ezt fémből, így talán megszűnik a rendetlenség a generátorok tekintetében.

Új hozzászólás Aktív témák