Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
Hát nem tudom,én 140 órát toltam ebbe a játékba eddig. Abból szerintem 40 óra volt csak a questezés és 100 óra az építgetés.

Kicsit módosítottam a gyártósoron az előzőekhez képest. Egyrészt a szeméttároló végét közelebb vittem a workshophoz (az emelt futószalag). Másrészt elkezdtem fallal körülvenni a gyárat. Hát elég sokszor kellett a fegyvereket dobálni, hogy ne írja ki, hogy megtelt a falu...
Jah és rájöttem, hogy az armor építésnek semmi értelme nincs. Túl sok féle és túl sok anyag kell hozzá és mindig van egy valami ami épp nincs raktáron, így kivettem a gyártásból. Valószínűleg robbanóanyag gyárat teszek be a helyére, de ahhoz demo exp 2. rang kéne, viszont még csak az 1. nél tartok.
"Nagyon bonyolult" kapcsolótábla.

Itt pedig maga a gyár kívülről, a víztisztító felől van a főbejárat, az ezen nem látszik.Balra, ahol a véres bevásárlókocsik vannak pedig a boltok helyezkednek el.

Közben elkezdtem építeni egy generátorházat is, ezt fémből, így talán megszűnik a rendetlenség a generátorok tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jah és rájöttem, hogy az armor építésnek semmi értelme nincs. Túl sok féle és túl sok anyag kell hozzá és mindig van egy valami ami épp nincs raktáron, így kivettem a gyártásból. Valószínűleg robbanóanyag gyárat teszek be a helyére, de ahhoz demo exp 2. rang kéne, viszont még csak az 1. nél tartok.