Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
sagajr78
üzenetére
,,Olyan sok kaja nem kell. Egy földekre dolgozni kirakott settler, teljesen mindegy milyen növényhez lesz odaállítva, fixen 6 adag kaját termel."
Érdekes, ezt kipróbálom, én ugy vettem észre hogy 6 kaját nem tud megtermelni egy növényből, csak annyit amennyit ir a növény telepitésénél. Ettől függetlenül nekem azon a településemen ahol 39 lakos lett valami csoda folytán, volt elég kajám hogy ellássam öket, de az a településem pl pluszba termeli a zöldségeket az adhesive-t szolgáló Vegetable starch-hez

Ha ott maradt volna a 39 lakos akkor felzabálnak mindent, nem ment volna a workbenchbe a plusz termelés amiből tudok Vegetable starch-et főzni

,,Az őrök termelte védelmi érték sem feltétlenül 2 pont lesz, ez a fegyverüktől függ. Egy pisztolyos csóka is simán kitermelhet 4 pontot egyetlen őrhelyen (ha hozzárendeli az ember egy másikhoz akkor onnantól az lesz az őrhelye, nem tudod több helyhez is fixen odarendelni)."
Nekem van olyan településem ahol van jópár őrtorony, azt vettem észre hogy egy lakost egyszerre 3-hoz tudom hozzárendelni, igy 6 védelmet termel, és járkálni fog az őrtornyok között, egyszer az egyikben örködik, másszor a másikban. Ugy vettem észre egyébként hogy volt egy őrtorony, hozzárendeltem egy embert. Tettem mellé egy másik örtornyot is, és automatikusan az előbb a másikhoz rendelt őröm automatikusan ahhoz is hozzárendelte magát, és feljebb ment 2vel a védelem a 2. örtoronytól, amikor a lakosom magátol hozzárendelte magát az örtoronyhoz.
(#4021) sagajr78: ,,A játékban meg addig örülj amíg alacsony a karaktered szintje, Nagyjából 15-20-as szinttől olyan irgalmatlanul erős lesz a karaktered az ellenfelekhez képest, hogy elveszi a játék élvezetének nem kis részét a dolog."
Ez sajnos valóban igy van alapból, és ezen a nehézségi szint állitása se sokat változtat, mert attól sem lesznek annyival erősebbek az ellenségek, az alapjában nagyon gyenge fegyverre kapnak egy 2x-es szorzót, az nem sok mindent nyom a latba. A lassabb gyógyitás már kicsit érezhetőbb de még ugy se volt kihivás a játék, pedig 0, azaz nulla offenziv perket fejlesztettem a hősömnek, és van egy pár nagyon erős offenziv perk. Viszont mindez megváltozott amióta feltettem a mododat
lvl45 vagyok most, survivalon játszok a mododdal, és igy bizony gondolkodni kell, 250 dmg resistel is hamar beraknak a sirba.
Igy jóval reálisabbnak érzem a játékot, mert legtöbb esetben az nyer aki gyorsabb, 2-3 közepesen felszerelt gunner pedig már lazán ki tud csinálni. Egy találkozásomat 3 gunnerrel vagy 6x vissza keleltt tölteni hogy túl tudjak rajta jutni
Mondjuk igaz nehéz fegyvereket, fat man meg rakétavetőt nem használok egyáltalán, gránátokat meg gyógyszereket is ritkán. Mindenesetre igy most újra kihivás a játék 
(#4025) Plazmacucci a közelharcos karakter az egyik legerősebb, de feltétlen kellenek hozzá a megfelelő perkek: magas agility, sneak, ninja, blitz. Lopakodós karakterrel a ninjaból 10x szorzót kapsz sneak melee attackra, az agility és a sneak segit lopakodni, a blitz pedig növeli a "hatótávodat". Van olyan legendary fegyver ami 2x-eset sebez hogy ha az ellenség még nem sebződött.
Ha még tovább akarod fokozni akkor VATS és criticallal ütöd meg stealthből, ezt a szorzót luck ágon a better criticals-al tovább tudod növelni.
Számoljuk csak a szorzókat

Ja és van a combat knifenak a stealth blade fejlesztése ami további bónusz szorzót ad sneak attackra, de a pontos értékét ennek a szorzónak nem tudom.
És akkor a STR ágról még nem is beszéltünk ami direktbe növeli a közelharci sebzésed

Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Igy jóval reálisabbnak érzem a játékot, mert legtöbb esetben az nyer aki gyorsabb, 2-3 közepesen felszerelt gunner pedig már lazán ki tud csinálni. Egy találkozásomat 3 gunnerrel vagy 6x vissza keleltt tölteni hogy túl tudjak rajta jutni