-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagajr78
tag
Oda én egy misc quest-et kaptam, mikor a Sunshine Tidings ghoul telített településéhez gyalogoltam Észak felől (a tó felől jöttem fel). Ott találtam egy holttestet két kiemelkedő dombocska között egy nílt részen (két kutyesz kapta szét amik hullája ott volt). A hullánál volt egy üzenet (kémcsöveket, hőmérőt meg egyéb dolgokat kellett gyűjtögetnie és hazavinnie, leadni egy konkrét személynek) és ezt elolvasva jelent meg a térképen a
és jött a misc fealdat, hogy látogassak el oda.Vault 81 Illetve állítólag az utazgató orvos egyik őre az aki időnként beszél a
és akkor is bejelöli a helyét a térképen a program meg előkerül ez a látogass el oda misc feladat.vault-ról brumi1024:
Jaja, hasonló a feladat típus. Minimális eltérésekkel (létszámok és résztvevők terén).Bővített építkezéssel nem kivitelezhetetlen persze a hatalmas építési lehetőség, de ha benépesíted a helyet már az is kitolja elég combosan az építési limitet. Nem annyira mint a mod, de eléggé ahhoz, hogy 100-200-as védelmet gond nélkül le lehessen pakolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- Reklámblokkolók topikja
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Monitor hiba topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest