Hirdetés
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- SSD kibeszélő
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagajr78
tag
Oda én egy misc quest-et kaptam, mikor a Sunshine Tidings ghoul telített településéhez gyalogoltam Észak felől (a tó felől jöttem fel). Ott találtam egy holttestet két kiemelkedő dombocska között egy nílt részen (két kutyesz kapta szét amik hullája ott volt). A hullánál volt egy üzenet (kémcsöveket, hőmérőt meg egyéb dolgokat kellett gyűjtögetnie és hazavinnie, leadni egy konkrét személynek) és ezt elolvasva jelent meg a térképen a
és jött a misc fealdat, hogy látogassak el oda.Vault 81 Illetve állítólag az utazgató orvos egyik őre az aki időnként beszél a
és akkor is bejelöli a helyét a térképen a program meg előkerül ez a látogass el oda misc feladat.vault-ról brumi1024:
Jaja, hasonló a feladat típus. Minimális eltérésekkel (létszámok és résztvevők terén).Bővített építkezéssel nem kivitelezhetetlen persze a hatalmas építési lehetőség, de ha benépesíted a helyet már az is kitolja elég combosan az építési limitet. Nem annyira mint a mod, de eléggé ahhoz, hogy 100-200-as védelmet gond nélkül le lehessen pakolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- SSD kibeszélő
- Vicces képek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nintendo Switch 2
- RoboCop: Rogue City teszt
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Nintendo Switch OLED Model Játékkonzol dobozában
- Lila WD 8TB! WD85PURZ (NEM RECERTIFIED) merevlemez eladó! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- Eladó DDR4 RAM-ok G.Skill, Corsair, Kingston (16GB / 32 GB)
- Kingston 99u5471 DDR3 8gb RAM - használt
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch Series 10 46mm Alu GPS+ Spigen tok (2év gari)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest