Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Sikerült végre megszépitenem a power armorokat
Az alap power armor frame-t nagyon ocsmánynak találtam, a gyári T60 BoS elment, viszont az X-01-hez nem találtam még olyan festést ami tetszik. Most sikerült mindegyik problémát orvosolni 
képek:
[link]felhasznált modok:
T60 BoS Power Armorhoz: [link] (2239) -> telepités nexus mod managerrel
X-01-hez: [link] (2978) -> telepités nexus mod managerrel
A pixel camo-s T60: [link] (2002) -> ezek közül a Digital Black Power Armor Camo, telepités nexus mod managerrel
Power Armor frame: [link] (3039) -> manuálisan kell feltenni, vagyis kicsomagolás után a benne lévő 6 fájlt bemásolni felülirással a
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Fallout 4\Data\Textures\Actors\PowerArmor
mappába.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Arc Raiders
- Le Mans Ultimate
- Revolut
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- További aktív témák...
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az alap power armor frame-t nagyon ocsmánynak találtam, a gyári T60 BoS elment, viszont az X-01-hez nem találtam még olyan festést ami tetszik. Most sikerült mindegyik problémát orvosolni