- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SONY LCD és LED TV-k
- A szamurájoknak kedvez az új AMD Software
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Synthwave
üzenetére
Van ennek egy szofisztikáltabb narratívája, lehet hogy nem ismerted
https://www.youtube.com/watch?v=5AOltto3GDM----------------------
"5% közelében van a cpu kihasználtság... nem voltam elég meggyőző a munkahelyen"... lolÉs ugyanezt a gátlástalan erőforrás pazarlást erőltetik most az
éáy-yal is----------------------
Viszlát Meta, hellóoooo VALVE
-
-
kilua
senior tag
Jó kérdés mennyit kell bénázni hogy bedőljön. Az AIn is óriási vesztesége van a meta-nak.
Bár ha van stabil fejős tehén akkor lehet kísérletezni.
-
nubreed
nagyúr
Ki gondolta volna, hogy ez lesz.
-
Ezek szerint, ha eddig nem léptem fel a fácséra, instára, akkor már ne tegyem?
-
Tasunkó
őstag
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Már megéreztük, mert eddig is a pénzébe került, de ha abbahagyja a metát akkor ugyanúgy minden nap nőni fog a bevétele és valamire azt költeni fogja. Most nagy divat ez az űrizé, a Bezos is Musk is rakétázik.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Úúú, Metasomogymegye.
Brühühü.
-----------------------------------------------
(#12) Alchemist: Valamelyik elkövetkező évtizedben.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Annyi pénz ment bele már, hogy ha ez pukkan, azt az átlag proli (mi) is meg fogja érezni, ezért mondom, hogy inkább essünk túl rajta minél hamarabb és gyorsabban, mert ez az egész teljesen fenntarthatatlan, az már látszik.
Nyilván azt mondom, hogy ezek a mocsok nyerészkedő milliárdokkal forró krumplit játszó cégek szívják meg minél jobban a végén, de hát tudjuk, hogy szokott ez történni sajnos... -
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Nekem nem fáj, akinek meg igen, annak fájjon csak minél jobban!
-
-
Most meglepődtem. Ja, nem.
-
csodálatos utalás a cikk címe
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
Alchemist
üzenetére
Úgy legyen, minél előbb, hogy minél kevésbé fájjon.
Amúgy a VR játékstúdiók bezárását sajnálom, nagyon jók is vannak közöttük sajnos. Quest 3 vr headsetem van, de játékra és multimédiára vettem, a metaverse marhaságba még be sem tettem a lábam soha (a természetesen kötelező regisztráción kívül)
-
Alchemist
addikt
Következik az AI lufi...
-
janeszgol
félisten
Egy szarral kevesebb.
-
Doratov
csendes tag
Javaslom elolvasásra a Snow Crash című könyvet, akkor érthető lesz. Utólag már tudjuk, hogy az író víziói a gyakorlatban nem állják meg a helyüket, de mikor '92-ben kijött a könyv, ezt senki nem tudta, és egy generációra volt nagy hatása (érdemes utána olvasni, kiket mire inspirált). Marknak mindössze megvoltak a milliárdjai és az elkötelezettsége, hogy megpróbálja életre hívni a látomást.
-
Cassi
őstag
Kicsit korai volt a céget átnevezni Metára, de így legalább nyoma marad a sok baromságnak.
-
hapakj
őstag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Ironikus vagy sem, mindkettőnek vannak olyan funkciói, ahol úgy tűnik, hogy a beírt információkat csak az általad megválasztottak érhetik el, miközben a Meta azokat is szabadon felhasználhatja / értékesítheti.
-
Tasunkó
őstag
Még megérteni is nehéz hogy mi akart lenni ez a Metaverzum, de el akarta adni random mindenkinek. Sajnálom kicsit hogy nem sikerült, a facebookból kiindulva, micsoda állatkert lehetett volna.
-
hapakj
őstag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Mondjuk privát chaten és csoportokban, már valszeg nagy arányban magánéletről is szó van, s azt is ugyanúgy használják.
Persze mondhatnánk, hogy aki használja így járt, de ez nincs annyira az átlag ember szájába rágva.
-
Mr. Elliot
senior tag
Biztos ekkora hatással volt rá Ernest Cline; Ready Player One című regénye.
-
deltaa97
tag
Helyes-helyes, a piac beárazta a baromságod...
-
Alusky
senior tag
A Facebookra kellene költeni kedves, hogy ne ilyen hulladék legyen, ha már szanaszét lopod 2 milliárd ember magánéletét vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 8GB RAM, 256GB SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest