Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SAMG3
tag
Sziasztok!
Tegnap kezdtem el a játékot, ezelőtt még nem játszottam egyik részével sem a sorozatnak. Jelenleg 7es szinten vagyok de arra jutottam h a játék kicsit bonyolultabb így első ránézésre mint ahogy azt gondoltam

Segítséget vagy tanácsot szereték tőletek kérni, hogy a pontokat mire rakjam. MIlyen fegyvert érdemes venni fejleszteni vagy ruházatot és h pl az aggregátorról h tudok vezetéket húzni az oszlopokra?
Junkot gyűjteni mennyire érdemes? Fegyvereket el tudom adni? MErt kb mindenkinél ugyan az van az elején. Max 2 féle fegyver. Olvastam 100-150 hozzászólást visszafelé, de sok az érthetetlen dolog még számomra
Kicsit "új ez a világ" nekem de nagyon tetszik
Addig jutottam h a nagy gyárat ahol az autók vannak meg turret is védi azt tisztának írja. Kb ez a legtávolabbi pont ameddig elmerészkedtem. Gyűjtök mindent amit tudok aztán teszem le otthon
Hátha jól jön valamikor alapon. De még csak 3 órát nyomtam bele a játékba. Próbálom felfedezni a dolgokat.Másik kérdés, hogy nem lehet beállítani h mondjuk 4-es 5-ös gombra bizonyos fegyverek jöjjenek elő? MErt ha a pipboyban kiválasztok egy fegyvert akkor ugye a kezembe kerül de a 4-esre meg az 5ösre az elején felvett eszközöket hozza.
Előre is köszi a tanácsokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- BenQ MA320U 9H.LMXLB.QBE Monitor
- Lenovo Thinkpad X230 TABLET,12.5",HD IPS KIJELZŐ,i5-3320M,4GB DDR3,320GB HDD,WIN10
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" M4 16/256GB Silver 1OO% ! még 6Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Lenovo Thinkpad X230,12.5",HD,i5-3320M,4GB DDR3,500GB HDD,WIN10
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kicsit "új ez a világ" nekem de nagyon tetszik
Hátha jól jön valamikor alapon. De még csak 3 órát nyomtam bele a játékba. Próbálom felfedezni a dolgokat.