Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SAMG3

tag

Sziasztok!

Tegnap kezdtem el a játékot, ezelőtt még nem játszottam egyik részével sem a sorozatnak. Jelenleg 7es szinten vagyok de arra jutottam h a játék kicsit bonyolultabb így első ránézésre mint ahogy azt gondoltam :DD
    Segítséget vagy tanácsot szereték tőletek kérni, hogy a pontokat mire rakjam. MIlyen fegyvert érdemes venni fejleszteni vagy ruházatot és h pl az aggregátorról h tudok vezetéket húzni az oszlopokra?
    Junkot gyűjteni mennyire érdemes? Fegyvereket el tudom adni? MErt kb mindenkinél ugyan az van az elején. Max 2 féle fegyver. Olvastam 100-150 hozzászólást visszafelé, de sok az érthetetlen dolog még számomra :D Kicsit "új ez a világ" nekem de nagyon tetszik :D Addig jutottam h a nagy gyárat ahol az autók vannak meg turret is védi azt tisztának írja. Kb ez a legtávolabbi pont ameddig elmerészkedtem. Gyűjtök mindent amit tudok aztán teszem le otthon :DDD Hátha jól jön valamikor alapon. De még csak 3 órát nyomtam bele a játékba. Próbálom felfedezni a dolgokat.

Másik kérdés, hogy nem lehet beállítani h mondjuk 4-es 5-ös gombra bizonyos fegyverek jöjjenek elő? MErt ha a pipboyban kiválasztok egy fegyvert akkor ugye a kezembe kerül de a 4-esre meg az 5ösre az elején felvett eszközöket hozza.

Előre is köszi a tanácsokat :D

Új hozzászólás Aktív témák