- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyílt szabványokkal fegyverkezik az AMD az AI-gyárakra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple MacBook
- Plazma TV topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Reméltem, hogy én nyithatom meg az új topikot, de kissé elkeseredve látom, hogy már van egy régebbről

Ha raknak valamilyen járművet a játékba én már elégedett leszek. (Meg persze ha hozza az előző két rész színvonalát). Azt már elképzelni sem tudom, hogy milyen lenne ha még Co-Op játékmód is kerülne bele...

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Crimson Desert
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hyundai, Kia topik
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP,2év Garancia,i5 1334u(12x4,6Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB RAM,512GBSSD,Magyar világító billentyűzet
- Spotify Premium, Canva Pro, YouTube Premium, Prime Video garanciával, saját fiókra aktiválva!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 360 fokban kihajtható, tablet mód is! (2:1) Core i7 1185G7 32Gb ram 512GB
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest