Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
_stick_
üzenetére
Szed le teljesen, és tedd fel csak az alapjátékot! Csináld meg azt a módosítást, amit írtam. Próbáld ki! Így is fagy?
Egyébként én a magyarításra tippelek. A magyar kiadás egy teljesen más kiadás volt, mint az eredeti kiadás. Nekem az eredeti, lemezes, magyar GOTY van meg. Na, annak semmi ilyen baja nincs! Persze csak a fenti módosítással. Anélkül ez is fagy. Csak ezt a verziót Windows 10-en már nem lehet használni a védelem miatt.
-
Desy
tag
válasz
_stick_
üzenetére
...részben igaz. A helyzet szerintem kicsit azért más, mivel ott gyakorta kiemelten fontos elolvasni a telepítési ajánlást. Minden második történetet ugyanis érdemesebb volt kézzel művelni. [Legalább is az én meglátásom szerint ... az általam összeszedett holmik esetében.]

-
Desy
tag
válasz
_stick_
üzenetére
...ami azt illeti ha a telepítésed az NMM általi, akkor az a terhelési sorrendet a megfelelő módon rendezi. Persze, ugye ez az első lépés kellene hogy legyen a játék feltelepítése után [ha és amennyiben nem steam verzió], mivel ez kezeli a legjobban ezt a játék platformot a plusz kiegészítésekhez. A kézi telepíthetőség meg több alkalmazás miatt nem megnyerő. Nos... szerintem.

-
gyimger
őstag
Új hozzászólás Aktív témák

- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest