Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Monitorkalibráló eszközök
- Harmadjára is bevásárolná magát az AI-ba az Intel?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz
gyimger
üzenetére
Kijöttem a bunkerből egy városba ahol középen van egy fel nem robbant atombomba.
Az is a küldetéseim között van, hogy szedjem szét de ahhoz nincs elég pontom.
Megkértek, hogy javítsam meg a vízvezeték rendszert de ahhoz sincs elég pontom.
Elindultam egy másik településre mikor jött egy kisgyerek, hogy mentsem meg az apját.
Így kerültem a metróba ahol most lőszer nélkül kimúlt a karakterem én meg kiléptem mert meguntam. -
gyimger
őstag
válasz
gyimger
üzenetére
Közben megtaláltam, amire emlékeztem, de jó régi hozzászólás, azóta tudom, hogy van, amit hozzáadtam és van, amit már nem használok azóta.
-
_stick_
őstag
válasz
gyimger
üzenetére
Szerintem azért nincs annyira tele modolva a játék, a topikban olvasva a leírtakat és az alapján találtam ki a sorrendeket az aktiváláshoz. Amúgy skyrim esetében is az unoff. patch szokott meghülyülni, nem lehet, hogy azzal csinálok valamit rosszúl? Például azt nem tudom, hogy tiszta játékra egyből azt tegyem elsőnek, vagy legvégén, mikor már minden mod fent van? Telepítős vagy a nexus modos-aktiválós félét?
-
távcsőves
senior tag
válasz
gyimger
üzenetére
Eljutottam a Springval. iskolába, nagyon para, jó ez a játék. Ám előtte Moriarty elküldött egy nőhöz az iskola mellé. Lehet túl erőszakos voltam, de a párbeszéd azzal végződött, hogy rám lőtt. Erre én lelőttem. Ez baj? Meg ami beszarás, a fegyverek elhasználodnak. Ez is tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Gondolom a RX 6800 túl modern már a játéknak.
csak véletlen
volt,befejezve. 
Nézve a videót... más kemény fegyverzettel bohóckodott. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)