- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Ha ezzel a falikonzollal
https://www.amazon.co.uk/meliconi-488007-MELICONI-Ghost-Black/dp/B001JCKGWK
raknék fel egy kb 20Kg-os TV-t a falra, úgy hogy a TV még kb egy olyan max 30cm-t fog kijjebb lógni a fal síkjából, akkor milyen mély dübellel tervezzek?Tégla elválasztó fal és nem tudom milyen vastag (vékony), nem akarom megkockáztatni, hogy átfúrom
A kép alapján két dübeles lehet a felfogatás.
Az alternatíva egy Hama lehet:
https://www.amazon.de/Hama-TV-Wandhalterung-Fullmotion-schwenkbar-vollbeweglich/dp/B006ZW12LS/ref=sr_1_1/262-6749406-2266856?ie=UTF8&qid=1529334558&sr=8-1&keywords=hama+108779+tvwandhalterung+fullmotion+l+schwarzez négy dübelesnek tűnik, nem tudom számít-e. Mindkettő konzol gyárilag megadott teherbírása jóval több mint elég.
Van valakinek tapasztalata konzolokkal, kép alapján melyiket érdemes venni? A Hama 5,7 Kg, a másik 6,3Kg és az eladó szerint üreges acélból van. Kb egyezik a használt ár.
-
dh66e
veterán
Nekem a csomagban volt a konzolomhoz vagy 4 féle méretű és hosszúságú csavar,távtartóból meg két féle ha jól rémlik.Távtartó nem is kellett mert az egyik csavar méret tökéletes volt.
Tényleg fura szerintem ilyenről még senki nem számolt be egy konzolnál sem.Esetleg a talp csavart nézd meg hátha az jó hozzá.
A vége pedig hogy elmész és veszel 4 jó méretű csavart.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest