Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
Sziasztok,
Régi-új játékos vagyok. Még a legelején megvettem, azt se tudom már milyen száma volt, de nem tegnap történt, bár már abban is sok minden volt, de például Military és Rocket Science még nem. Talán max 4 vagy 5 féle szín lehetett amit gyártani kellett.
Akkor nagyon beleszerelmesedtem és nulla tudással, saját kútfőből összerakva mindent, 24 óra játékidő alatt fellőttem a rakétámat. És komolyan 24:00:00 volt az óra amikor megállt a játék...eléggé ledöbbentett.Aztán eltelt pár nyár és most került megint a szemem és kezem elé a játék. Hát, kicsit másabb lett, kicsit még bonyibb, de most találtam segítséget, ha esetleg valaki szintén most kezdené, de akár profiknak is adhat új ötleteket: Factorio Blueprints
Kezdtem egy új pályát, rájöttem, hogy ez nem az a játék, mint régen, kezdtem egy újat, eléggé jól haladtam, aztán a bogarak kezdtek idegesítően sokan lenni, úgyhogy tegnap megint kezdtem egy újat, minimális ellenséggel, hogy átlássam mi a helyzet és inkább szeretnék csak az építkezésre figyelni.
Ez a Discord-os dolog mit takar? Multiztok? Több csapat egymás ellen vagy hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BMW topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest