-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Segítséget kérek szépen. Az ismerős letiltást lehet időszakra beállítani vagy gombnyomástól gombnyomásig tart?
Tehát akciót meg kell tenni, hogy feloldódjon?
Előre is köszönöm -
tutuhawer
őstag
Szevasztok. Egy ismerősömnek szülinapja van, és írtam az idővonalára. Egy másik ismerősömnek is írnék, de ugyanott fel sem kínálja, hogy írni tudok egyáltalán az idővolnalára. Lehet ezt tiltani, szabályozni, hogy kik írhatnak?
-
tutuhawer
őstag
válasz
Handball94 #17427 üzenetére
Ez OK, most kezd tisztulni a kép. Ha kapsz üzenetet, engedélyezed, majd " óvatosságból " kitörlöd az üzenetet, és kapsz újra, akkor újra kell engedélyezni. Ha megint törlöd az üzenetváltásokat, majd másnap újra beszélgetnél, akkor újra engedélyezni kell azt a személyt, akivel előző nap beszélgettél. Így teljesen logikus, és rendben van. Ha ugyan valóban így van.
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok.
Egy nem ismerősömnek írtam üzenetet androidos készülékről iphone-ra, és azt írták az iphone topikban, hogy bebugolt az ő készülékén azért nem ment át az üzenet. 1-2 hónapig így hagytam, és most megint írnom kellett, és megint nem ment át az üzenet, csak én küldtem el. Más fórumon jeleztem, hogy írtam neki, és ekkor az üzenetküldő alkalmazás és a böngésző is kiírta, hogy XY elfogadta a felkérésedet. Ez mit jelent? Hogy működik ez? Beszéltem személyesen is, és letiltva nem vagyunk, nem tudja, ez miért van. Mi ez, hogy elfogadta a felkérésemet?
Ekkor már elment az üzenet és választ is kaptam, aztán rögtön megint írtam, és megint el se ment az üzenet. Na, ez hogy lehet?
Segítsetek ki. Bug vagy egyéb letiltós megoldás ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cities Skylines II
- Google Pixel topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Jövedelem
- PR-Telecom
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Gombászkönyvek egyben
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest