Hirdetés
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ledgeri
üzenetére
"Facebooknál (az különféleképp nem szűrve) inkább már össz újjlenyomatról beszélnék, mint "MAC vs IP"..."
Ezt nem értem.
Nem az ujjlenyomatom nyitja meg a Facebook profilt.
Még ha be is lehetne állítani ujjlenyomatos bejelentkezést, az inkább csak a jelszót helyettesítené.A Mac címet meg azért kérdeztem, mert értelmetlennek tartom a Facebook részéről ezt, h regisztrációnál nem enged regelni azonos IP-ről, de ha regelek egy másik IP-ről, akkor utána már a korábbi IP-t használva beenged.

Ha logikusabban gondolkodnának a Facebooknál, akkor a készüléket is letilthatnák, mármint a készülék Mac címe alapján. Ez nagyobb érvágás lenne szerintem a potenciális csalóknak, minthogy másik IP mögé bújva tovább folytassák tevékenységüket.
Köszi a tippet a könyvtárra, nem is gondoltam volna rá.
-
-
válasz
Cartmenn
üzenetére
Jó, értem, csak hogy lépjek be máshonnét, már nincsenek internetkávézók, mint régen.

Ismerősök telefonjáról nem akarok inkább, nehogy az idióta Face összekapcsolja véletlenül az én letiltott fiókommal az övükét, aztán mittudomén kapjanak ők is egy ideiglenes letiltást.
Meg a legtöbben képzeljétek, csak a mobilon használják a Facebookot, és nem tudják a jelszavukat se, mivel ugye a telefon nem jeleníti meg, szóval kilépni se tudnak gyakorlatilag.
Munkahelyi gépeken nincs külső net, csak intranet, ha internetezni akarok bent, a telefonom szoktam használni hotspotként.Egyébként a MAC címeket is figyeli a Facebook, vagy csak az IP-ket, e-maileket?
-
Nyeheheee....

Ha vibrátorokat nézegetsz Alin, ne csodálkozz, ha a Face is gyakran szexuális segédeszközöket ad be hirdetésként.
Sajnos hiába kapcsolom ki a személyre szabott hirdetéseket, akkor is szexuális kellék hirdetéseket kapok egy darabig.
Pedig elvileg az lenne vala a lényege ennek a kapcsolónak, h ne kapjak célzott hirdetéseket. :/
Ilyenkor jobb, ha mások nem látják a telefon kijelzőjét.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Úgy néz ki, nem ez történhetett.
Letöltöttem a "Súgó"-ból a "Saját információ" menüvel elérhető adatlapom.
Érdekes, ez minden szxrt tartalmaz, de pl az általam feltöltött képeket meg nem, vagyis csak 2-3-at adott be. Hát nem tudom, ha valaki a néhai adatlapjára kíváncsi, akkor szerintem ez lenne a minimum, h a feltöltött képeit itt azért csak megtekinthesse.
Mindegy, végülis nem ezért szedtem le az adatokat.
A korábbi bejelentkezések között viszont valami eszméletlen sok próbálkozás volt szerte a világból, vagyis mondjuk szinte napi rendszerességgel pár próbálkozás, illetve kéthetente más-más kontinensekről, helyszínekről.
Vagy ez csak téves IP? Másoknál is gyakori, h Irakból, Manilából, Trinidadból, meg n+1 helyről próbálnak meg belépni?
Elvileg amikor volt ilyen világszintű botrány kikerült e-mail + jelszó párosítások miatt, nekem is kikerültek belépési adatok; és hát ugyan jelszót változtattam persze, de nem lepődnék meg, ha azzal az e-maillel, meg jelszó párossal egy bot folyamatosan belépni próbálna a kikerült tőbbtízezres, százezres, milliós listából random csemegézve. Vagy nem tudom hogy működnek ezek a szxrok, de nem lepődnék meg, ha a Face úgy érzékelné ezt, h random helyekről próbálok belépni, és ugyan hibás a jelszó, de attól még letiltja az accountom is, "a biztonság kedvéért".
Hát ez is egy megoldás, a botok ellen végülis.
És ezért kért ellenőrzés, h videón bizonyítsam, h nem bot vagyok, csak valamiért nem akarják befogadni. Nem hiszem, h azért, mert Karácsony van, és torlódnak az ilyen account ellenőrzések, mint amilyenre én is várok, hanem mert ahogy olvasgattam erről, szxrnak rá, ha olyan ügyintézőhöz került a "elbírálásom", aki szxrik erre, simán tiltva marad a fiókom.
Ez valami szánalmas, h ezek az ezermilliárd Dolláros cégek nem akarnak személyes irodákat fenntartani, "költségkímélés címszóval", csak mindent a "tévedhetetlen", meg "folyamatosan fejlesztett" AI-ra akarnak bízni, meg kiégett, világ másik felén levő moderátorokra.
Minden országban, ahol működik a Face, lehetne egy iroda, aztán a panaszok számához igazodna a mérete, tőlem egy komplett irodaházat is elfoglalhatnának, txk menő lenne a Facebooknál moderátorként dolgozni.
Oda be lehetne menni az efféle vitás esetek miatt.
Inkább egy fél nap erre menjen el, mint értelmetlen adatlapokon jelenetgetni, h tévedett az AI. Seperc alatt kiderülne a félreértés.
Vagy legalább egy nyomorult panaszos mailt lehetne küldeni valami címre, amire garantáltan válaszolnának is.
És a csalókat is könnyebb lenne személyesen jelenteni.
Marketplaces csalók adatai azonnal mehetnének a Rendőrségre is, ott egy külön csoport foglalkozhatna ezekkel, IP, ill. MAC címek alapján hamar lehetne összefüggéseket találni bizonyos személyek, az általuk használt készülékek, és accountok között, tisztulna a piac is a csalóktól. Nem ám "utald előre" a termék árát, meg "saját futár" viszi a címre, stb.
Azért a 8 általánost is csak alig elvégzett aljanép köreiből induló átveréseket hamar ki lehetne szűrni, nem mindenki rendelkezik olyan kifinomult informatikai ismeretekkel, h elrejtse az adatait. -
Azt lehet tudni, h hány embernek kell jelentenie egy profilt, h az AI letiltsa az adott accountot?
Mondjuk nem értem minek lép valaki egy társkereső csoportba, ha ráírnak, aztán mittudomén ignorálás helyett azonnal zaklatásért jelenti a másikat. (Mert hát gondolom ez történhetett.)
Azért az, h egy személyre 1x ráírnak, az még nagyon nem zaklatás.
Pláne olyan profiloknál, akiknek 2-3-4ezer ismerőse (nem követője, ismerőse) van.
Aha, persze, többezer ismerőse van, életszerű, hogyne... és én "ismeretlenül" rá merészeltem írni, és akkor ő megteheti, h az egybites agyával ezt zaklatásnak vegye, és jelentsen.
Mert olyat meg sose csináltam, h üzenetekkel bombáznék valakit.
Egy eldöntendő kérdésre ha nem válaszol, nem reagál, letilt, vagy csak szimplán visszaír, h "nem", akkor általában ki is követem. De biztos van olyan degenerált is, aki egyből a jelentés gombra kattint.
Miközben egy rakás csaló hirdetős profilt jelentek rendszeresen, és mindegyikre visszajön később egy üzenet, h megvizsgáltuk a bejelentésed, de nem töröljük az egyértelműen csaló accountot, mert ők nem találják problémásnak.
-
-
Üdv!
Ez meddig szokott tartani?
Ideiglenesen letiltott fiók tiltásának feloldása?
Valami miatt letiltottak.
Nem posztolok soha semmit, se képet, se mást, évek óta "üres a falam".
Gondolom társkereső csoportokban akikre ráírtam, azok közül jelentett valaki - mindegy is.
Meg kellett adnom egy videoban, h valós személy vagyok, előre, meg kétoldalra kellett a fejem forgatni.
És azt írta általában egy napon belül tisztázódik.Egyedüli moderátor vagyok egy ~50ezres csoportban, ahol az egyedüli admin inaktív, értesítések folyton jönnek róla, h beavatkozni kellene, de hát nem tudok belépni.
Plusz jön a Szilveszter, kellene szervezni a bulinkat Messengeren a buli csoportjában, de hát nem megy az se.Nem aggódtam, azt hittem 1-2 nap alatt meglesz, de már fél hét eltelt.
Meddig szokott ez tartani?
2011-es a fiókom. Azért nem regisztrálnék újat, ha nem muszáj.

-
válasz
csuzda
üzenetére
Hát változtassa meg a jelszót, és máris visszaadhatja.
Fuhh, pasztmek. Az ilyen hozzáállású ember megérdemli, h megálljon előtte az úton két három Ladányi kancxgány, aztán felmossa vele az utat. Utána egyből visszavenne az arcából.
Hát mi ez már, h ügyvéddel, meg bírósági végzéssel kell kikényszeríteni, h visszaadja a hozzáférést.
-
Üdv!
Mi ez a szxr már megint?
Megnyitok egy posztot, és a hsz-ok alján ott van, h a kommentelők milyen csoportokban vannak amúgy bent, és egy gombnyomással az összeshez csatlakozhatok véletlenül, ha nem figyelek oda, hová nyúlok az ujjammal.
Ha a csoportba belépve nyitom meg, nem mutatja hál'Istennek (még?), de ha az Android értesítésből nyitom meg, akkor beadja.
Eddig is meg tudta nézni, aki akarta, h ki milyen csoportot követ, (ha az adott illető adatlapján nem volt ez letiltva). Nem kell a pofámba tolni, pláne nem ilyen formában.
A hsz-ok azok legyenek hsz-ok, nem kell ilyen értesítés, pláne nem olyan módon, h véletlenül simán rátapicskol az ember, ha hsz-t akarna írni.
Áhh, nyilván nem ez volt a cél, még csak véletlenül sem.Agyon tudnám verni ezt a szxrházi Zuckerberget.
Addig kellene ütni amíg mozog.Az alsó képen van amiről beszéltem:
-
-
Üdv!
Egyik ismerősöm telefonján a Messenger 20giga helyet foglal.
Miért?
A gyorsítótár törlése nem csökkentette a méretet.
Az "összes adat törlése" az mit csinál?
Nem fognak eltűnni a beszélgetései?
Kipróbálhatjuk?
-
Üdv!
Valami baja van a Messengernek?

Chatelek valakivel, és amit írtam, nincs ott nála, csak a helye az üzenetnek.
Egy üres hely.
Ha jó sokat írtam, akkor egy jó nagy üres hely.Azért ez elég bosszantó hiba.
Mintha olvastam volna erről a hibáról, csak mivel engem nem érintett, nem nyitottam meg a cikket, most meg nem tudom milyen keresőszóval találjam meg Googlen.
Úgy rémlik volt rá valami megoldás is.Lehet ezzel csinálni valamit, vagy csak a Meta tud?
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Na, meglett közben.
Mobilon nem lehet megnézni, de asztali gépen beadja.
Igaz, ömlesztve a személyeket minden más követéssel... Lám ezt is sikerült elbxsznia Zuckerberger és csapatának..
De szerencsére hamar meglett akit kerestem. -
Üdv!
Hol kell megnézni, kiket követek?
Eddig az ismerősök között beadott egy opciót fent, h "Követések", de már nincs ott. Tehát ez nem működik.
-
Üdv!
Nem volt ma reggelre valami Face hiba?
Jelszóemlékeztetöt kért valaki nekem.
Emailt kaptam róla, csak hát ugye nem én kértem.Viszont egyik ismerös barátnőm is kapott pont ma reggelre.
Most vagy valaki mindkettőnk e-mail cimét ismerve próbálkozott, amit azért tartok furcsának, mert nekem egy régi, már nem használt címmel van a fiókom regisztrálva, amit nem nagyon tud senki, h nekem olyan címem is volt. (Postafiok.hu-s, amit már nem használok, mert megszünt, csak átirányitás van bekapcsolva rajta, h az arra a domainre menő leveleket is megkapjam még ha beesik néha valami.)
Nem valami általános rendszerhiba történt, és véletlenül kiküldött a Facebook egy rakás ilyen jelszóvisszaállitós e-mailt mittudomén, fél Európának?

-
válasz
krizmo_
üzenetére
Üdv!
Kapott egyik barátnőm egy üzit telefonjára, mintha jelszó cserét kezdeményezett volna.
De hát ugye nem ő volt.

Facebook jelzi, h honnét kezdeményezték?
Arra gondolok, h nekem volt már párszor, h értesítést kaptam gmailre, h Koreából, Kínából próbáltak belépni, és tudhatják a jelszavam is, csak a Google megakadályozta, h belépjenek. Viszont nekem mondjuk ilyen elveszett jelszó pótlásával nem próbálkoztak.
Szóval Face is tud küldeni fölrajzi helyzetet? IP alapján persze, ami még ha nem is lesz pontos, de legalább kiderülne, h helyi hxlye, vagy nem helyi.
-
-
Üdv!
Asztali gépen a jobb oldalon vannak ugye a chat-partnerek listája.
Felette volt eddig az, h ki mit csinált, lehetett látni, h valaki lájkolt valamit, vagy hozzászólt valamihez, vagy ilyesmi.
Annak a kis felső kockának a méretét is lehetett változtatni, ugye lehetett lefelé növelni, a chat-partnerek listájának rovására.Meg ki is lehetett kapcsolni, h ez az egész kis percről-percre ne jelenjen meg.
Most viszont eltűnt, valami más van a helyén.
Hová lett?

Megszűnt?
Akkor ettől kezdve nem is lehet látni, h ki mit csinált a fészbúkon.
-
-
-
A Facebookon ha egy, a falon levő videót elindítok, azok miért maximális hangerővel indulnak el?

Nem lehet ezen módosítani?
Anyázáson kívül nincs más megoldás?Nem hiszem el, h ez csak nekem jelent gondot. -_-
Youtubeon ha leveszem a hangot, legközelebb belépek, ott a levett hangerővel indul el, meg indavideo is, tehát máshol ez működik, "megjegyzi", h hol hagytam a hangot, és onnét indul legközelebbi használatkor is.
-
-
Hello!
Van valami új vírus?
Youtube videonak álcázza magát, és kér egy flash frissítést telepíteni.
Aztán ha rákattintanak, akkor nem tudom mi történik, de az illető összes ismerőse megkapja a víruslinet, ami ugye egy youtube videonak tűnik, pedig valójában nem az.A címsorban már más szerepel, bár a favicon a youtubeé.
mod:
Face már észleli, h vírus, és nem küldi tovább.Akkor ezt hamar megfogták.

-
-
-
Üdv!
Hogy tudom visszaállítani a chatlistát, h megint egy külön blokk legyen jobb oldalon, a felső szélén a f×startállyal?
Valamiért visszaállt a régi chatlista, és zavar, h nincs ott folymatosan, nem látom ki van online, csak ha rákattintok a fejlécére, akkor ugrik fel, de mihelyst a main falra kattintok, máris megint mini méretre ugrik.
-
Ez valami skineket lehetővé tevő dolog?
http://hvg.hu/tudomany/20130210_Tegyen próbát egy új Facebook-felülettel!
-
Úgy néz ki, a fészbúk visszacsinálja a régi felületet:
http://hvg.hu/Tudomany/20121221_facebook_profil_ujitashttp://www.szeretlekmagyarorszag.hu/egyhasabos-lesz-az-idovonal/
-
válasz
mukibuci
üzenetére
Igen, átírtam, csak meglepett.
Úgy tudom, Brute Force módszerrel az ilyesmi oldalakat nem lehet feltörni, szerveroldalon pár próbálkozás után blokkolna, nem?
Az meg ki van zárva, h a jelszavam megtudta valaki.
Nem lépek be másik gépről, és bill. figyelő sincs a gépemen.Na mindegy.
-
Üdv!
Ezt úgy értsem, h valaki Szegeden belépett a Facebook fiókomba?
Szervusz Horváth Zoltán!
A new unknown device logged into your Facebook account (2012. április 2., 11:28) from Szeged, CS, HU (IP=84.3.213.185). (Note: This location is based on information from your ISP or wireless provider.)
Was this you? If so, you can disregard the rest of this email.
If this wasn't you, please follow the link below to protect your Facebook account information:
https://www.facebook.com/checkpoint/checkpointme?u=xxxxxxxxxxxxxxxxxTo learn how login notifications like this one can help you to protect your account information, visit the Help Center: http://www.facebook.com/help/?topic=loginnotifications.
Please note: Facebook will never request your login information through email.Üdvözlettel:
A Facebook csapataAz e-mailjeim közt volt.
2.-án hétfőn dolgoztam Esztergomban ebben az időpontban, és elképzelni sem tudom, h most mi ez..
-
Üdv!
Egyik ismerősöm bejelölt így valami hsz-ában:
Pirossal bekarikáztam.
Hogyan tudom törölni onnét? Mármint a nevem ott lehet, az nem lényeg, de ne legyen linkesítve.
A hsz jobb felső sarkában levő X-re kattintva csak spamnek tudom jelölni, ill. visszaélésnek tudom jelenteni. Ennyire nem gáz, de jobban örülnék, ha nem tudna megjelölni a hsz-aiban így.
Hol tudom letiltani, h ne tudjanak megjelölni hasonlóképpen (mások)? -
Üdv!
Hogy tudom megnézni, h kiket jelöltem be ismerősnek?
Szeretném törölni, akit utoljára jelöltem be, de nem találom a menüpontot..Egyébként valaki ajánlotta az ismerős-ajánó funkcióval, h ismerőse legyek, és így sikerült tévesen nekem bejelölnöm, ezért szeretném visszavonni.

Iwiwen, meg myVipen van egy olyan, h látom, kik várnak rám, ill kiket jelöltem be, kikre várok, h visszaigazoljanak, Facebookon nincs ilyen?
-
válasz
Grande Ale
üzenetére
Addig örülj, amíg nincs új chated.. :/
-
Üdv!
A régi chat felületen tudtam hol kell hozzáadni, illetve eltávolítani személyeket a chat-csoportokhoz, illetve tudtam csoportokat is létrehozni.
De ebben az újban nem tudom hol kell, és azt sem tudom, az újonnan visszaigazolt ismerősök belekerülnek-e egy adott chat-csoportomba.
Szóval hol kell ezután állítgatni ezt?És egyáltalán miért kellett a fészbúknak elb×sznia a régi megoldást? Most ez mivel jobb? Itt van jobb oldalt az összes ember a csoportból, ha online, ha nem, és egy kis sz×r zöld pötty jelzi, ha online..

Eddig úgy tudtam, a gondolkodásmódom a logikára épül, de ebben az új chatben nem igazán tudom felfedezni a logikát.
Ez jutott eszembe az egészről:
http://logout.hu/bejegyzes/lenry/messenger_level_a_microsoftnak/friss.html -
Üdv!
Rokonom panaszkodik, h nem jól működik neki a chat ablak.
Bal oldalon levő chat ablakra gondolok.Beléptem az én gépemről a fiókjába, nálam minden ugyanúgy van, mint nekem.
De ő azt mondja, ha a saját gépéről lép be, nem tud chaten kilépni, nem tud online lenni, meg ilyesmik, valahogy másképp működik neki a chat; csak amit magyaráz azt nem nagyon értem.
Azt mondta még, h valaki mondta neki, h nemrég frissült a fészbúk chat része, és valószínűleg ő is engedélyezte a frissítést, és azóta nem tudja használni.Most magyarázom neki, h hogyan kell képernyőmentést csinálni, különben már mellékeltem volna.
Van valami ötlet mi lehet a gond nála?
-
Ez meg mi?
index.hu/tech/2011/08/20/betiltjak_a_facebook_lajkot_egy_nemet_allamban/Most nem azért, de ezek normálisak?

-

-
A Facebook mobilszámszivattyúja megszünteti privátterünk védettségét.
Ügyes trükkel húzta ki telefonszámunkat a Facebook
hvg.huhttp://hvg.hu/Tudomany/20110811_facebook_telefonkonyv
Nem tudom volt-e már, de azért belinkeltem.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köfi, ez ragyogó ötlet volt.
Végre tudom használni a chatet anélkül, h minden ki rámírna, akikkel nem akarok beszélni..
-

-
-
Ezt valaki hasznája?
hvg.hu/Tudomany/20110727_Megtudhatja, ki nézi a Facebook-profilját -
Egy új funkciót villantott tegnap a Facebook: megjött az automatikus arcfelismerés. Ha nem akarjátok, hogy felcímkézenek titeket, akkor a cikkből megtudhatjátok, hogy miként tiltsátok le azt.
http://pcworld.hu/aggalyos-facebook-arcfelismeres-20110608.html -
-
Védekezés a Facebook vírusok ellen.
Pár perces videoban elmutogatják, hogy lehet megakadályozni, h belefussunk ilyesmibe.http://www.facebook.com/video/video.php?v=1811213927434&oid=111530928879262&comments&ref=mf
NoScript kiegészítőt tegyétek fel Mozillához.
-

Hátha valakit érdekel.
Am meg kell nyitni egy képet, és utána frissíteni F5-el, akkor áll vissza a régi fajta képnézegetés.
A másik megoldás, h az egérgörgővel kattintva nyitjuk meg a szokásos módon új fülön a képeket. Ez esetben is a régi módon nyílik meg. -
-
-
-
-
-
Wááááááááááááá... megőrülök.
Segítsetek már egy print screen-el.
Valamit nem veszek észre úgy látszik.
Jajj, most nézem, nem az alkalmazások opciót keresem, hanem a hivatkozások-at. Azok kerültek ebbe régen, amiket megosztottam linkeket, youtube videokat pl. Ezt nem találom.
-
-
De ugye nem szűnik meg?
Ezentúl majd nem tudom megnézni, miket linkeltem eddig?Hát ez ×××××..
Direkt azért linkelgettem mindenfélét, mert az egy jó tárhely volt, onnét vissza tudtam keresni amit már egyszer linkeltem.
Legalább előre szóltak volna, h figyu h×lyegyerek, mentsd el a linkjeidet, mert megszüntetjük a hivatkozások menüpontot.
-
Átváltott az adatlapom erre az új típusúra.

Eddig nem váltottam rá, most is csak kiikszeltem, de most vettem észre, h hiába, mert mindenképp átváltott rá.
Na mindegy
De nem tudja valaki megmondani, h az eddig általam feltöltött hivatkozások hová lettek?
Eddig volt egy menüpont fent, h hivatkozások, és ott volt minden amit feltöltögettem eddig linkek formájában.
Hol tudom ezután megnézni ezeket?
Az istennek se találom sehol.
-
höhhöhh.. megint felröppent..

http://pcworld.hu/marcius-15-en-nem-all-le-a-facebook-20110110.html
-
-
dupla..
-
Az hogy lehet, h ezt az oldalt lájkoltam 4 órával ezelőtt:
http://erotika.indavideo.hu/video/Cam4_-_sexymom24-_24_female_USA_-Dec20-2010Azonban 4 órával ezelőtt még a szgépem közelében sem voltam
meg ilyen oldalt nem is lájkolnék.Indavideon nem is vagyok fent egyáltalán; és ha az internet bugyraiban adult oldalakat sasolok, akkor sem láttam még ezt az oldalt. Meg ilyen erotikásasos indavideo oldalakat egyáltalán nem is tudtam, h van egyáltalán ilyen oldal.
Átnéztem az emailemet, de lájkolásról nem jön üzi, így nem tudom, pontosan hány órakor "lájkoltam".
Valaki belépett az adataimmal, és lájkolta?
(De minek)
Vagy mi a csuda ez? 
-
Hát most éjjel pont nem megy a fészen a beállítások menüpont, de holnap megkeresem nektek, én hol tudtam átállítani.
-
-
-
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Megfontolandók az érveid, de én is túlzásnak tartom a Facebook okoskodását.
Az bezzeg nem bántja a fészbúk házigazdáinak a szemét, h földi halandók számára átláthatatlan a beállításaik erdeje.. :/
Vagy az adatkezelési anomáliáikkal volt/van tele a média egy ideje.Meg hát.. hogy a csudába tudná a jelszavam bárki más?

Brute force-al nem lehet "kipróbálni" minden kombinációt, mert letiltana szerveroldalról, nem? A többivel meg ne foglalkozzon a fész, ha nem vigyáztam a jelszavamra, vessek magamra.Abban van valami, h boldog-boldogtalan jelölgeti egymást, de pl. nekem is vannak olyan ismerőseim, akiknek tuti vannak olyan képei fent, amiket sosem láttam róluk, (mert nem követem ki mit tölt fel, vagy eleve úgy állították be, h a main falra ne kerüljön ki ha képet/adatot módosít/tölt fel); így lehet engem is letiltana?
Holnap a Freemail, Hotmail, stb. találja ki, h csak úgy léphetek be, ha a levelezési listámon levő címekből legalább hármat felsorolok?

Am nem vettem magamra, tudom, h ez nem az origo/index.

-
Azt hittem itt mindenki tisztában van vele, h miért cserélődtek/cserélődnek le a képek, elvégre ez egy infós oldal.
Tessék:"Am az egész onnét ered, h a fácsé túlzásba vitte a bejelentkezési azonosítást egyes esetekben.
Nem tudom ki járt már úgy, h idegen helyről/országból belépve beadott pár képet, és ki kellett választani, ki ismerős, és ki nem.
Ha nem ismertél fel egy képet, a fészbúk kapásból letiltott, és nem tudtál belépni a SAJÁT oldaladra.
Mert fő a TE biztonságod.. vagy mi." :/Sajnálatos módon az egész egy "éld át a gyerekkort újra" feelinget kapott időközben, de ettől még van célja, és nem feltétlenül birka mindenki aki lecserélte a képét.
Én pl. ezt cseréltem le:

Erre (stílusosan):

-
-
válasz
runner 125
üzenetére
Nekem már abbahagyta, másnap nem kérdezgette.

-
válasz
runner 125
üzenetére
Olvass vissza, a 350-es hsz.-tól kezdve már szóba került.

-
Képek az egomi filmforgatásról

facebook.com/album.php?aid=41632&id=100000595215716&l=228b481a49
-
-
-
-
"Kérlek, ellenőrizd az e-mail címed
Rendszerünk azt érzékelte, hogy a : ×××××@gamil.com e-mail cím már nem érvényes. A Facebook használatához legalább egy aktív e-mail cím szükséges. Kérlek, lentebb adj és erősíts meg egy kapcsolatfelvételre szolgáló címet:New Email: ..................................
Ha úgy gondolod, hogy valami hiba folytán kaptad ezt az üzenetet, kérlek erősítsd meg újra a jelenlegi e-mail címedet."
Ezt írja a fácsén a kezdőoldalam.
De nekem él a gmailes címem. Nem értem.
Rámegyek folyton arra, hogy hiba folytán kaptam
erre azt írja, hogy rendben
és aztán semmi
folyamatosan megjelenik ez az üzenetMijez?

Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)