- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s #34352 üzenetére
Undortó, amit művel. 😂 Még mennyiszer kell vele megjegyeztetnem ezt a böngészőt???? 7 hónapja használom folyamatosan. Soha nem jelentkezek ki erről sem. Sütiket nem törlöm, UB tiltva. Most magától valamiért kijelentkezett restart után és sima belépés helyett ilyennel nyaggat. Ennek még mindig az a böngésző a szent, ami már nem a fő böngészőm és többnyire be van zárva. Azért sem úgy léptem be, hanem kértem másik módszert, email és sms. Nem az a probléma, hogy nincs kódom, hanem, hogy tőlem ilyet mer kérni. Hát megnézném, akik Nigériából ellopják a fiókokat, azok mivel igazolják magukat.
ui: Annak is (továbbra is) a "szájábalépnék", aki kitalálta, hogy ne lehessen beállítani, hogy egy poszt alatt az ÖSSZES választ mutassa és jegyezze már meg! Napi 1000-szer is hiába állítom át, amikor már a 20. családfaágazatnál tartok és egy visszalépésre megyek, akkor újra az összeset megkeveri és átváltja a legrelevánsabbra, mert egy zavarodott algoritmus biztos jobban tudja kinek mi a fontosabb.
Tudom, hogy kísérleti módon működik az egész, de szerintem már a fejlesztők is bekattantak és a jó lett a rossz, a rossz pedig a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Reklámblokkolók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged