Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
tudom, hogy más többször volt szó róla, de nem nagyon ett rá válasz, hogy az mitöl lehet vagy milyen beállitás, ha van olyan ismerősőm aki hiába van beállitva közeli ismerősnek az üzenő falon mindig csak akkor jelenik meg a tevékenysége ha épp kiteszi és egyszer láttam ha utána frissitem az oldalt akkor eltünik és már csak az ö saját oldalán találom meg , ugyan igy van a jobb felső frissülö ablakban is csak egyetlen egy tevékenységét vagy lájkját látom és ha frissitem az oldalt akkor eltünik vagy egy másikat ad be, mig másoknál az összes ilyen tevékenysége visszanézhető akár napokra visszamenőleg is.
A másik gondom, hogy a megosztott videok akadozva játszódnak le mindegy , hogy már teljesen betöltött e vagy sem van, hogy a hangja megy de a kép ál van , hogy ugrik utána egyet van, hogy begyorsulva utoléri a hangot a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_