Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Ha nem vettem volna meg a Pad 2-t akkor erre a kombóra most tuti rázuhannék én is. Sima Pad is teljesen jó és erős gép lesz még jó pár évig. A 12 lehetne egy picit olcsóbb és a watch 2-vel az is egy jó ajánlat lehetne, de így még drága szerintem. A 12R-hez csak egy kisebb ajándék, azt hiszem tok jár, ezért az annyira nem erős ajánlat.
-
Bár némileg off, de elég jó leárazások vannak OnePlus-nál egy pár napja, ki tudja még meddig. OnePlus Pad mellé jár egy Watch2R, és ha RedCable tag vagy, akkor kuponnal akár további 50 eurót is le lehet faragni az árból. Így jön most hozzám egy Pad és egy fekete W2R, összesen 136 ezer forintért, priority shippinggel. Ennél jobb deal-t nem láttam, de sok mindenre van érdemi kedvezmény.
12R is hozható 202 ezer forint körül, ami szerintem instabuy.
Sima 12 mellé pedig jár egy óra.
-
berek21
őstag
-
CptAdamica
veterán
És elérhetővé vált az oldalukon is a leírás: OxygenOS 15
Amúgy én most kaptam meg a 850-es frissítést, nálam kábé hasonló az üzemidő, nem tudom ez mitől függ.
-
tomp
félisten
OxygenOS 15 Open Beta: október 30!
-
Tibor7878
tag
Nálam sincs gond 850-el, parádés az üzemidő.
Tudnátok ajánlani jó internet rádiót? Nyilván reklám nélkülit
Amiket korábban használtam, sajnos egyik sem kompatibilis ezzel a teloval.
Köszi! -
tomp
félisten
válasz
Terentius #1990 üzenetére
Tökéletes. Nekem előrendelt darabom van. Pár hete ment le nekem is 99%-ra de én kb mindig fullra töltöm.
Jó tanács:
Ha június óta kizárólag 80%-ig töltöd akkor itt az ideje, hogy kapjon egy 100%-os töltést a 2cellás felépítés miatt.
A kizárólag 80%-ig való töltés miatt a 2cella feszültsége elmászhat egymástól egy idő után emiatt azt veheted észre, hogy hamarabb lemerül.
100%-ra töltéssel a BMS kiegyenlíti a 2cellát és újra szinkronban lesznek.hdavid1
Nálam semmi gond. Lehet a full zip telepítése jobb. -
Terentius
őstag
Június óta van Oneplus 12-m. Mindig a 80%-os korlátig töltöm. Azt írja az akkumulátor állapota 99%. Ez jó vagy rossz?
-
T. I.
senior tag
válasz
SaMURaIDrAkE #1988 üzenetére
Nagyon "megéri" minél előbb frissíteni. 😂
[Ha nincs új funkció, csak elszúrni tudják a működő dolgokat. 🤫 ] -
Zolás
addikt
Üdv mindenkinek, csatlakozom egy 12R típussal. Nord2 volt a régi, így sok újdonság nem ért, és bár azzal se volt bajom, de ez a telefon ahhoz képest nagyon gyors és folyamatos.
-
hdavid1
tag
válasz
SaMURaIDrAkE #1985 üzenetére
xda-n is írtak mások is melegedést, fagyást és túlzott merülést a 850-re. Úgy látszik, megint sikerült valamit elrontaniuk.
-
SaMURaIDrAkE
tag
válasz
M_David #1984 üzenetére
Valami nem OK a 850-es frissítés óta. Jobban merűl a telefon mint ezelőtt és a rendszer sem annyira fluid, konkréttan akadozik a telefon néha.
Az imént is akadt, nem reagált az érintésre sem, majd fogta magát és újraindúlt....
Ti tapasztaltatok valami szokatlant?edit: M_David, bocs, nem neked akartam címezni...
-
M_David
tag
Sziasztok! Nem telefon, de OnePlus kérdésem lenne hozzátok a Pad 2-vel kapcsolatban. Remélem használ valaki közületek. Nagyon fontos lenne a több felhasználós mód, tudja ezt a tablet? Feleségemmel használnám felváltva. Jelenleg Xiaomi Tab5-ön, a feloldásnál beírt pin-től függően dob ebbe vagy abba a környezetbe. Hasonló megoldásra lenne itt is szükségem. Köszönöm és bocsánat az offért
-
user26
senior tag
válasz
hdavid1 #1979 üzenetére
Szia, Kínában (CN), ott ColorOS megy, ott mindig minden előbb érkezik, de azt szerintem ne keverjük össze az OxygenOS -el.
Álltalában eddig, India (ID) kapja meg mindig leghamarabb, aztán az EU-s verzió jön, és a Global (GLO), aztán utóljára pedig az (NA), a modell kódod alapján tudhatod neked mid van, és úgy lehet könnyebb beazonosítani, hogy kb mikor várható.
Véletlen nem állítottál el valamit, a frissítés jelzésével kapcsán? Nekem úgy van, hogy csak jelezzen, de ne csináljon semmit. Így magam telepítem. -
hdavid1
tag
Van itt még rajtam kívül más is akinek OTA-n nem jelzett a 850-es frissítés?
Kínaiból már van 860 is.
-
Tibor7878
tag
Akkumulátorhasználat optimalizálása beállításokban a lehetőségek:
Alkalmazás optimalizálása
Mindig kérdezzen rá
Ne optimalizáljaItt ugye alapból a mindíg a kérdezzen rá lehetőségen van.
Nem teljesen értem ezt. Mi az ideális? Nem az alkalmazás optimalizálása lehetőség? -
hdavid1
tag
[ColorOS 15 leaked changelog]
Hát ez alapján semmi izgalom, új animációk meg AI.[link] Itt meg úgy tűnik, hogy a HyperOS-féle vezérlőközpont dizájn lesz.
-
user26
senior tag
Szia!
Global: OxygenOS-CPH2581_14.0.0.850 / 491MB -t
Global: OxygenOS-CPH2581_14.0.0.850 / Teljes 6,4GB -t
Az EU verzióból csak a teljeset láttam.--
Mit gondoltok elvileg október 25. -én jön az OxygenOS 15. Várjátok ?--
Van itt "vállalkozó szellemű" és a Yaap -t (Custom ROM) használja élesbe ? -
Tibor7878
tag
Hali!
Official version CPH2581_14.0.0.850(EX01)Valaki fel merte már engedni? Nem rontott el semmit?
Vagy ez OP-nál nem szokás? Köszi!
-
user26
senior tag
Üdv! OP12, eddig nem volt szükségem dokumentum szkennelésre/fényképezésre. Régebben a Xiaomi modellen, a gyári kamerának volt ilyen opciója, hogy dokumentum, azt ott kiválasztottam, lefényképeztem, és olyan volt ami kellett, semmi egyéb nincs a képen. Itt az OP12 -nél perpill fejtörtést
okoz e funció előhívása. Van ilyen, és vak vagyok, vagy nincs ilyen funciója ?
-
user26
senior tag
válasz
Tibor7878 #1955 üzenetére
Szia, ha op12.
akkor...
két egyedi rom létezik, az egyik namelesOS (vagy valami ilyesmi neve), alfa, nincs publik kiadás. A másikra is alfát írnak, de az kint van publikba a neve "Yaap". Erről amit tudni lehet, hogy a FOD, Wifi nem műkdik. Legalábbis a korábbi kiadása. A forrás, amiből építik hiányos, vagy nincs meg, ez a része nem tiszta számomra. Kernel, csak gyári van még. Jó ütembe haladnak a srácok, igény van rá bőven, de idő az kell.
Rendszertől függetlenül tudomásom szerint, nyitott bl alatt, nem kap L1 tanúsítást, (strong?) ezért a pl netflix csak L3 -ba (sd minőségben tekinthető meg) root -al a PIF-et egyenesbe lehet billenteni, de nyilván figyelni kell rá, ha bukik. (nfc -s fizetésnél)
oos v610 volt a legjobb beszámólók szerint, késik az animáció pár másodpercet az új kiadásokba, (valami el lett rontva), de alap általános használat mellett 10/10. Vannak érdekes témák az XDA szálon, de sok ami nem kellene.#1953
A kérdést nem teljesen értem a sötét móddal. A kijelző se lehet egyforma ha erre gondolok esetleg... :/ -
Tibor7878
tag
Helló!
Sötét mód harmadik féltől származó alkalmazásokhoz..
Na itt az általam használtak közül csak az aliexpress van. Tudunk rá módot ,hogy más alkalmazásaim is sötétmódban legyenek? Nem értem miért nem tudja átrakni a többit. Xiaomin évek óta mindenem sötét volt, most világos témában elég hányinger
Köszi, ha van ötletetek! -
-
surgery
senior tag
Sziasztok valaki talált rá értelmes jól fel helyezhető fóliát ami tartósnak bizonyult?
-
válasz
Tibor7878 #1937 üzenetére
Igazad van, én néztem be. Nálam mondjuk eleve 120 Hz-en van, mert van olyan jó az akku,hogy ne érdekeljen az, hogy 50 helyett 40 százalék marad a nap végén az akkuban, cserébe nincsenek röccesnések az animációban, amit én néha észrevettem, amikor váltott automata módban, bár teszem hozzá, 7 Pro-nál ez sokkal látványosabb volt, 12R-nél elenyésző esetben vettem csak észre.
-
Tibor7878
tag
Automatikus képfrissítés esetén a reVanced kb nálam 60Hz -en fut. Minden más simának tünik egyelőre. Ha automatáról átállítom magas frissítésre a rendszert akkor a Vanced is szépen szalad. Most ez az egy alkalmazás miatt legyen magason..? Van ötlete valakinek? Köszii!
-
-
T. I.
senior tag
válasz
hdavid1 #1924 üzenetére
De most komolyan, ki az aki tok vagy legalább fólia nélkül használja a 400k-s telóját? Ezért nem is értem ezeket a színvariációkat más gyártónál is. És még az a szenzáció, ha újabb színt hoz ki a gyártól, mert hogy tech fejlődésre már nem fordítanak (minek ugye,ha az átlag júzernek már a meglévő is sok).
-
Tibor7878
tag
válasz
Tibor7878 #1897 üzenetére
Köszönöm mindenki válaszát!
Nem kapkodtam el, jóól megnézegettem a munkahelyen egy honor magic 6 prot és egy op 12est egymás mellett. Elfogult voltam az op12 felé mert az egyetlen telefon ami igazán tetszik kinézetre, így nagy megkönnyebbülés volt tapasztalnom, hogy tényleg nincsenek nagy eltérések. Az op kijelzője fényesebb, nagyitas nélkül teljes kijelzőn nézve az azonos fotókat op képei szebbek. Ez már nekem elég is volt. A kapszula nagy öngól, nem is gondoltam, hogy ilyen randa, ha tudom nem is agyalok rajta. Így hát nagy határozottsággal rendeltem egy feketét. (Egy Xiaomi 14 ultrával is össze tudtam vetni, de áá.. Teljesen gagyi már megfogva is az op12 mellett)
Bocsi ha senkit nem érdekelt, nekem fontos volt -
Sanya
nagyúr
válasz
bollokcs80 #1919 üzenetére
Engem meg az zaklat, hogy minden frissítéssel lassabb lesz a telefon. Persze, a biztonsági frissítések fontosak, főleg mióta netbankolunk a mobilokon. Egyelőre kb 2 havonta jönnek a frissítések.
-
rodman73
aktív tag
Tradingshenzenről ha eu raktárból rendelem kb mennyi idő alatt ér ide a 12? Eladtam a Honoromat, hiányzik a Oneplus.
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok! Mostanában milyen az OP szoftveres supportja? Korábban volt egy 7T-m, de nagy csúszásokkal és sok hibával jöttek rá az új verziók, security patch is ritkán volt. Most 2 év Samsung után (ahol havi szinten kapom ezeket), szemezek a 12-vel, de kísértenek a rossz emlékek.
-
mrThomi
addikt
Köszi, végül a Honor Watch GS 3 lett, 90€ Alin, ez bőven jó lesz neki. Magic Watch 2-höz hasonló 1 hetes üzemidő, ugyan az a rendszer, jó hangszórók telefonhíváshoz.
Volt GTR 4-em az tényleg egy jó óra brutál üzemidővel, de eladtam sajnos. Jó lesz neki ez így most Honor Magic 5 Pro-hoz, ismeri már a legalább a Health appot is.
-
PeteePeti
őstag
válasz
Buga-Jakab #1916 üzenetére
PROGSM-et kerüld el! Ők a régi Telefonpont.hu! Egyik napról a másikat szűntek meg! Teljesen felszívódtak! Honlap kuka, elérhetőségek kuka! Tehát az ott vásárolt termékek utáni garancia szintén kuka! Nekem egy 14 napon belül elállást szartak le! Egy hónapig hitegettek a futár küldéssel! Saját költségen sem tudtam vissza küldeni, mert az istennek nem voltak hajlandóak címet küldeni! Szal ugyanaz az igazi áfa csaló tróger banda új név alatt!
Hozzájuk képest a B-tel egy sokkal jobb választás!
Árukereső.hu vélemények is sokat segíthetnek!
A verziót meg kérdezd meg tőlük! Kommunikáld le velük, hogy mit szeretnél! -
Buga-Jakab
csendes tag
Valakinek van tapasztalata B-tel vagy Progsm-nél vásárolható telefonok milyen verziósak lehetnek Európai vagy Ázsiai? Nekem szükséges lenne az esim ami csak az Európai verziókban elérhető.
-
válasz
mrThomi #1912 üzenetére
Ha csak ennyi az igény, és nem kel az nfc-s fizetés, akkor nézz szét az Amazfit tájékán. Üzemidőben nehéz lesz annál jobbat találni, nálam 10-11 napot elmegy a GTR3, de ezzel telefonálni nem tudsz. A GTR3 Pro viszont tudja, A GTR4 is, illetve az újabb, drágább modellek, mint például a Balance. Az üzemidő mindegyiknél parádés. Ráadásul, mindegyik tud magyarul , elvileg. A GTR3 és Pro biztosan, és nem csak az applikáció. A pulzus mérés elmegy, az alvás felismerés gyenge, de ugye ez nem kell Nektek, ha jól olvasom .
-
tomp
félisten
válasz
mrThomi #1910 üzenetére
Alvás nélkül ha repülő módba rakja azzal sokat lehet nyerni. A pulzusmérés kikapcsolással nem tudom mennyit lehet spórolni.
Amúgy van benne Power Saver üzemmód mikor a Snapdragon SoC-t lekapcsolja és leáll az android is a telefonon. Csak az alap RTOS fut ilyenkor az órán. Úgy 100órát mond a OnePlus és nekem 96óra össze is jött.
Ilyenkor semmilyen androidos szolgáltatás nincs, azaz NFC-s fizetés, Térkép, értesítésre való válasz(mivel androidos a billentyűzet app).
Viszont minden más megy.Sajnos se az óra se az app nem tud magyarul. Viszont ha válaszolni akar egy üzenetre akkor tud magyarul mivel google billentyűzet van rajta ami magyar.
Reméljük a WearOS 5.0-val a OnePlus belerakja a magyar nyelvet. -
mrThomi
addikt
Igen, a 2 lesz neki ha a OnePlus mellett dönt. Zöldbe 233€ + buds 2 pro ajándékba, ami nem rossz vétel szerintem. Az R 224€ + nord buds 2, így egyértelműen megéri a 2 azt a kis felárat. (Még elgondolkodok lassan magamnak is ha sokáig nézem...
Nekem az a Nordic Blue nagyon adja.)
Egész nap rajta lenne, munkája miatt, ha hívják azon venné föl, azon nézné az értesítéseket + hétvégente bicikli, futás adatok, mentése, szinkronizálása telóval. Alvás, pulzus meg ilyenek nem használná. Azt mondta, ha 4 napot valahogy elmegy így neki az már jó, ez mennyire reális ? Én tolom az OP fele, de fontos neki az üzemidő.
Egy olyan kérdés még ami fontos lehet, hogy, mind az óra mind az az O-Health tud teljesen magyarul ? -
tomp
félisten
válasz
mrThomi #1908 üzenetére
Az R típus még IP védettséggel sem rendelkezik azaz senki sem garantálja, hogy akár egy mosogatást túlél vagy nem.
Ha nem viszi víz közelébe és vigyáz rá nagyon akkor az R is jó.
Én már húztam végig véletlenül a korláton a sima 2-es üvegét de szerencsére a zavír jól vizsgázott.
Az R-nek sima üveg van azaz arra erősen ajánlott egy üvegfólia! -
tomp
félisten
válasz
mrThomi #1906 üzenetére
Csak felépítésben és ellenálló képességben van eltérés. Maga a hardver(akkuval együtt) ugyan az.
Nekem normál használattal azaz értesítések fogadása, válaszolgatás, zene vezérlés, ébresztés, alvás figyeléssel 3,5napot bír.
Ha van max 1 navigáció tükrözés és napi Philips Hue vezérlés 3nap alatt 1 beszélgetés akkor 3nap. -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Akik már tesztelték. Melyiknek van jobb üzemideje. OP Watch 2 vagy a 2R ? Apámnam kellene valamk jó akksis ami bírja 5-7 napig, lehet vele telefonálni és jó hangos tiszta legyen a hangszórója, illetve a fitness adatokat, futás, bicikli ezek jók legyenek. Most egy Honor Magic Watch 2-je van de megadta magát. Telója is Honor, jobb lenne inkább huawei vagy honor órákat nézni ?
-
hdavid1
tag
válasz
Tibor7878 #1897 üzenetére
OP12-nél inkább a segédkamerákkal van a gond. A zoom kamera rosszabb fényviszonyok között olyan sötét, hogy inkább a főkamera képét nagyítja fel 3x-re, fotónál és videónál is. Szóval olyan mintha nem is lenne zoomkamera...
Az ultraszéles fotózásnál jó, de videónál rosszabb fényviszonyoknál az is kb. a használhatatlan szint, zajos, homályos, csúnya.
A hivatalos árát (most 900 eur az op weboldalon) szerintem semmiképp sem éri meg.
-
-
-
user26
senior tag
Üdv! Kocsit off a kérdésem, de magáról a telefon oldaláról is megszeretném kérdezni. Van itt olyan, akinek op12-je van, modell száma CN, PJD110. Tudomásom szerint Oxigen OS -el, a modellszám változik CPH2581-re, de ettől függetlenül az E-Sim funció nem fog működni, mert fizikailag nincs benne a Kínai verzióban. Ettől eltekitve, minden dolog nfc, stb működni-e kell ? A kérdésem lényege, hogy a Máv applikációban vásárolt Volánbusz jegy aktiválható a buszon, a Validátorral? Tegnep 2*szer próbáltam, egy elút, és egy vissza út formába és nem tudtam lecsipogtatni. Olvastam róla, hogy a "rendszer" nem teljesen jó, hogy a hiba nem az én készülékembe van, de ez mivel CN, elgondolkodtat egy kicsit...
Próbálok utnajárni, hogy hol lehet a valódi hiba oka.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest