Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KismAji
tag
válasz
PeteePeti #288 üzenetére
Én a hivatalos oldalról rendeltem, főként mert így mindennel is olcsóbban jöttem ki mintha az alzáról rendeltem volna. Meg ugye jön hozzá egy 180 eurot érő füles ajcsiba ami megint nem elhanyagolható.
Nimmrody
Nálam már márc 1 helyett feb 28 lett, nem sokat nyertem vele
Feketében érkezik, nekem az a zöld nagyon nem tetszett, kár hogy kékben nem volt, a mai napig szerintem a legszebb telefon színben a OP 7 pro volt ever -
nimmrody
tag
Közbe utánanéztem jobban. Működik az 5G N1, N78 Yettelnél ahol van ilyen lefedettség. A telefon pedig tudja ezt semmi korlátozás nincs rá. Valószínű a Trading Shenzen azért nem írja mert náluk még Telenor néven fut a cég. Kellene egy frissítés náluk. Tehát gond nélkül fog működni aki ennél a szolgáltatónál van itthon.. de hogy pontosítsunk, A Yettel, Telekom, Voda azaz ami itthon elérhető 5G szolgáltató azoknál működni fog.
-
Copyka1
csendes tag
válasz
PeteePeti #288 üzenetére
Mert Magyardzsisztánba vagy és inkább fizetnek az emberek egy ("kockázatosabb") telefonért ~260.000-280.000, mint az alzának ugyanazért ~400.000-at.
Én úgy vagyok, hogy megvárom a magyar szürke importot (kis boltosokat).
Szerintem ~300 környékén, lehet majd tőlük kapni. -
PeteePeti
őstag
Csak érdeklődés szinten kérdezem, hogy az Alza.hu miért nem jön szóba egyáltalán, mint eladó???
-
válasz
CptAdamica #284 üzenetére
Igen, nekem február 9-re változott.
-
rodman73
aktív tag
A 12-nek mennyire van lekerekítve a kijelzője? 10 Pro volt a kezemben, világos háttérnél ott is látszott a szélén bizonyos szögböl pár fura szín. A 12R kijelzője "egyenes"?
-
CptAdamica
veterán
Más is kapott nyomonkövetési számot, aki a Oneplus oldaláról rendelte? Meg változott az előre jelzett szállítás is február 12-re.
-
FerNandor
őstag
Szia,
szuper, köszönöm!
Tradingnél akkor nincs is másik szállítási opció, ahogy látom, ugye? Nem lehet kvázi mellélőni vagy rosszat kiválasztani...?
Még két kérdés:
1. Annak van jelentősége, hogy kompatibilitási ellenőrzéskor yettelnél csak 4G-t mutat?2. VoWiFi / VoLTE megy ezekkel telókkal?
-
Norex1
csendes tag
válasz
FerNandor #279 üzenetére
Szia. Tradingshenzhenről. Magyarországon majd az Expressone szállítja ki. Először Hollandiába érkeztetik, s onnan már mint uniós áru jön tovább áfa és vámmentesen. Nem mellesleg a support is jobb itt, mint Giztopon. Eddig mindig minden felmerülő kérdésemre korrektül válaszoltak. A kínai verzió globál szoftverrel telepítve ugyanaz, csak a töltőfejhez kapsz egy EU adaptert., de így is működik a 100 W- os töltès.
-
FerNandor
őstag
Sziasztok
Honnan érdemes rendelni 12-est, ahol jó eséllyel plusz költség nélkül megérkezik? Trading vagy giztop?
Giztopon pl az express szállításnál ki veszi és szállítja ki a csomagot Magyarországon?A kínai verzió eltér valamiben a globaltól vagy ha a kínai verzióra rámegy az oxygen os, akkor az már globalnak tekintendő?
-
Norex1
csendes tag
Egy kis infó:https://tradingshenzhen.com/en/content/oneplus-12-region-lock-problem
-
seven7
aktív tag
Üzemidőről majd később fogok tudni, a haptic kiemelkedően jó, van benne demo mód is, ahol bemutatja miket tud.
XDA-s srácok szerint a lock azonnali, szóval 10 restartot még nem próbáltam.
Holdra még nem zoomoltam, meg még rendesen tesztelni sem tudtam a fényképező részt, csak beltéri, borzasztó fényekben, úgyhogy majd ez is később. -
tomp
félisten
Én 1nappal az állítólagos EU-s szállítások indítása előtt kaptam meg alap ingyenes szállítással.
Most 25-én rendeltem és február 26-án érkezik terv szerint.seven7
Reméljük nem lesz csalódás később sem.
Látni sok videót ahol a holdra zoomolnak rá. Valóban ennyire erős a zoom, hogy nagyjából értelmes képet lehet lőni? -
realist
őstag
Gratulálok!
A lock egyébként nem csak 10 újraindítás után jön elő?
Nekem ma ennyit írtak:
"hello,
sorry again, we just get news that the region lock problem was solved now, there is no need to wait or changing anymore.
we will arrange for shipment soon and then offer you an update with tracking number.
thanks." -
seven7
aktív tag
Megérkezett Giztopról telefon, az első benyomások nagyon pozitívak, kérdezzetek nyugodtan.
Csak gyorsan pár főbb dolog:
- Nekem nem kellett a vámmal szenvedni, de van kolléga, aki aznap rendelte és neki nem csúszott át, szóval emiatt átgondolandó a vásárlás innen
- OxygenOS-el kértem, tehát ki kellett bontaniuk a telefont, de ez semennyire nem látszott rajta. Ugyanúgy volt befóliázva mindene, mintha egy teljesen bontatlant kaptam volna. Semmi jel nem utalt arra, hogy ehhez bárki már hozzányúlt
- Tok volt a dobozban + egy gagyi eu-s konnektor átalakító
- Kijelző parádés, van rajta alapból egy nagyon vékony fólia
- Nagyon gyors, akadásnak jele sincs
- Nem volt region lockolva, vagy magyar SIM-mel nem jött elő
- Jött már ki rá frissítés OTA-n keresztül, simán ment a telepítése is
- NFC működik, bankkártyát simán beolvasta -
Mosqu!to
addikt
Amikor az ostobaság arroganciával párosul... Ez nagyon nem az a fórum, amit te keresel, és ezzel a stílussal rövid úton mehetsz pihenni is.
BTW mindenki értette, hogy mire gondolsz, csak nekünk annyit vonnak le, mint amennyit a google ír, mert értelmes ember módjára van középárfolyamon váltó bankszámlánk. Nincs későbbi könyvelési tétel meg anyám kínja.
-
Én azzal fizettem ezt az egy tételt, mert halványan azt reméltem a későbbi könyvelés idejére (2 nappal később) talán visszább kúszik az éppen elég magasan lévő euró
Igazából már korábban kellett volna váltani, de ehh, nem vonzott, hogy nagyobbacska összegeket tartsak hosszabb távon Revoluton.
-
ati3738
aktív tag
válasz
PeteePeti #249 üzenetére
Ha nem olvastad ahol leírtam nekem mennyibe került akkor olvasd. Nekem az a teljes összeg amit a bank mindenféle átváltás stb. után megjelenít a számlámon. Sokan etetnek itt, hogy neki mennyi volt dollárban vagy euroban de nem számolja a postát, tranzakciós díjat stb. Ezt kérdeztem forintban. Ebben mi a bonyolult nem értem de kösz a tájékoztatásod rendes tőled. Ez már nem fórum, léptem is.
-
joey04
titán
2024-ben van még valaki aki hufban fizet magyar kártyával olyan tételt ami eur vagy usd?
-
kutyika
tag
Sziasztok Indiában lenne lehetőségem személyesen Oneplus hivatalos üzletből megvásárolni a készüléket, kérdésem hogy van e értelme az esetleges régió zár miatt (idővel osztrák kártya kerülne bele) kockáztatni, illetve ez kiderul e a dobozrol /software verzióból, vagy mire figyeljek? 512 modellről van szó, forintositva kB 310k.Köszönöm
-
ati3738
aktív tag
válasz
nimmrody #241 üzenetére
Ha tudnál számolni akkor te lennél a nemzeti bank elnöke. Én is rendelek rendszeresen Kínából, és azt nézem amikor felszabadítja az eladó a pénzt a bank pedig megjeleníti az összeget a számlámon forintban. Nekem múlt pénteki rendelés(máshonnan) ma írtak, hogy szállítás alatt 280 a vége mindennel együtt(12/256 régió zár levéve+global rom) forintban Amúgy kösz.
-
ghiottone
nagyúr
-
nimmrody
tag
Azt ne felejtsd el ezek az XDA mokusok mindent is tesztelnek kiprobalnak a vegletekig..
Lehet kicsit le van maradva az aruhaz az uj megkerulesi modszernel vagy megvarjak a hivatalos engedelyt a Oneplustol es mehet az eladas ismet.
Az biztos ha valamit meg lehet kerulni, kinyitni, becsukni, ujra flashelni azok az XDA sracok ott 0/24 ben
-
tomp
félisten
11-nél is leállították pedig root után elég volt törölni a regionlock fájlt és újraindítani a telefont. Vagy igazából hiába jelezted nekik, hogy a 216-os MNC nincs a listán azaz neked nem lesz gond akkor sem küldték el neked.
Leállítottak minden kiszállítást, hogy biztosra menjenek. -
seven7
aktív tag
Ez nem tudom mire megoldás, de nem arra, amiről eddig szó volt. (Global verzióval rendeltem a telefont)
Amennyiben csak a ColorOS-es verziót érintené a Region lock szerinted teljesen leállították volna az árusítását Giztopon?Pl. mai friss komment:
I did receive my phone with Giztop and it does have the region lock and was also advised to wait 2-3 weeks for a solution. I'm not waiting I'm going to pay either ROM2Logs or ncphone to remove it and have Giztop reimburse me.
-
Mosqu!to
addikt
Az emagon vettem egy hete OPPO AirVooc töltőt, de ahogy nézem elfogytak. 11k volt, ennyiért még telefon mellé se lehet rendelni a Oneplus oldaláról kedvezménnyel.
Viszont ha rendelsz telót, és budapesti/környéki vagy, megköszönném ha hozzácsapsz egy sandstone tokot a 12-höz, én emiatt nem rendelnék külön
-
seven7
aktív tag
Ez aztán a telefon lottó, attól nem félek, hogy nem lesz megoldás, de lehet várni kell rá.
(XDA-n találtam és emiatt out of stock Giztopon a telefon).Most mi még vagy jókor rendeltük, vagy már azokat is érinti, csak most jöttek rá.
-
surgery
senior tag
válasz
sharkypeti #218 üzenetére
A tesztekben olvasva van rajta gyári fólia.
-
surgery
senior tag
Van rá már valami értelmes fólia? Elvileg gyárilag van rajta.
-
tomp
félisten
A OnePlus AirVOOC töltőben van ventilátor ami hűti a telefon hátlapját.
Nyáron a 9 Pro-t hiába töltötte fel fél óra alatt de utána még további fél órán keresztül ment a hűtés mert a telefon forró volt.
50W vezeték nélkül akkora hővel jár, hogy meg lehet sütni az akksit ha az nem szereti a magas hőmérséklet mellett a töltést. Maga a magas hőmérséklet nem feltétlenül gond.
Lásd Teslák NCA alapú lítium-ion akkupackja nyáron is felfűti magát 40-45fokra mert ez a legoptimálisabb neki a 250kW mellett. -
KismAji
tag
Sosem használtam még vezetéknélküli töltőt. Utánaolvasva nem tűnik úgy, hogy indokolt lenne a nagyobb akksi romlás ha nem kábellel töltöd.
Nekem jól jönne, mert így tudnám a géptől nem felálva is tölteni (jelenleg az éjjeliszekrénynél van a töltője a 7 pro-nak és utálom hurcolni ide-oda).
-
ati3738
aktív tag
Gyerekek, itt vásároljatok legközelebb
-
tomp
félisten
Bár folyamatosan az ágy mellett van de a 12-vel se fogom használni. Tok tartónak tökéletes.
Max 1x kipróbálom majd de annyi. A 9 Pro akksiját sikerült megsütnöm vele. Mire jött a 11-es már 80% alá romlott az akkumulátor élettartam...
Most a 11-es akksija folyamatos kábeles töltéssel(50%-ban 100W, 50%-ban 18W) 98%-on áll. -
ati3738
aktív tag
Kéne olvasni TS kérdez -felelek akkor nem kell találgatózni
-
KismAji
tag
Faszán elszötymörögtem a preorder-t, mire rászántam magam, hogy megrendelem a OP 12-őt, addigra elfogyott a wireless töltő az EU-s store-ból.
Tudom, hogy senkinek sincs kristálygömbje, de elképzelhető, hogy még elérhető lesz újra február 5ig? Ha egy mód van rá, együtt rendelném meg pakkban, hogy később ne kelljen szállítási költséget fizetnem a semmiért.
-
tomp
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Lexus, Toyota topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest