Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Fog valaki rendelni a hivatalos oldalról? Kéne egy sandstone tok a 12-re, ha valakihez budapesti átvétellel megoldható, megköszönöm ha mellé csapja
-
joey04
titán
De miért ne menne az nfc? TS oldalán is ott van, hogy van nfc és működik a google pay.
-
rodman73
aktív tag
Pont most állítottam be, hogy telefonnal tudjak fizetni, szóval lehet mégiscsak hiányozna az nfc.
Igazából jó lenne a 12R is nekem, csak a vezeték nélküli töltés és a jobb kamerák hiányoznának. Ha már ennyit kiadok a telefonra, akkor lehet kicsit várok és gyűjtögetek egy eu-s 12-re. Nálunk mennyiért lesz kapható szerintetek kb? Hány hónap kell, hogy picit lejjebb menjen az ára? Tudom ezt senki se tudja 100%-ra, de tuti több tapasztalatotok van ezügyben mint nekem.
-
Terentius
őstag
Nagy kár ha az Nfc valaóban nem működik. Ugyanez lehet a tradingshenzenes telóknál?
-
seven7
aktív tag
Az OxygenOS-es verzióban működik minden, kivétel az esim, mert a kínai piacosban nincs benne a szükséges hardver.
Ráadásul itt mázlink van, mert van B20, a Xiaomikban nincs, amiket innen lehet rendelni.Itt a reddites tapasztalat (ez Tradingshenzenről van azért 1 év a gari)
Multilanguage, no "region lock"
Global OxygenOS software (i.e. everything you care about works, including Android Auto, Google payments, assistant, seamless updates)
For cellular bands support check by clicking on the "Compatibility Assistant" button or by checking e.g. on the Kimovil website
No esim.
Shipping at 99.9% with no additional customs/vat charges
One-year shop warranty in EU
Ha megjött megírom majd azért az én tapasztalataimat is.
-
Copyka1
csendes tag
Nekem az NFC és az android auto-t mondták.
A SIM kártyát nem kérdeztem, mert én csak 1 SIM kártyával használnám amúgy is.
Illetve mi történik, akkor ha nincs szerencsém és elakad a VÁM-on ?
Ugye, ha a 27% rádobjuk, akkor már teljesen más a leányzó fekvése.
Nekem azt mondták, hogy akkor ne fizessem ki és visszakerül hozzájuk.
A pénzt meg gondolom visszatérítik. -
Copyka1
csendes tag
Sziasztok !
Soha nem rendeltem semmit a fent említett oldalakról, de nagyon elgondolkoztam rajta, mert itt 6-700 euro áll szemben az 1000 euroval.
Nekem nem fontos az android auto,NFC és csak egy SIM kártyát raknék bele, ha jól értem más negatív hátrány nem fog érni ?
(Közbe giztop-on a chat részlegen megkérdeztem, Ők is csak annyit mondtak, hogy az android auto és NFC nem fog működni.)Lehet érdemes még megvárni a szürke importot (árukereső legolcsóbb boltok), főleg úgy, hogy az áfát is el tudom számolni ?
Mert az mindig olcsóbb szokott lenni, mint a hivatalon oneplus oldal. -
ati3738
aktív tag
Frissítések nem maradnak el, viszont engem zavar a Volte, és NFC-ről terjedő pletykák no meg dual sim vagy e sim? Különbség sztem a frekvencia sávok, kínai mást is használ. A Playből letölt mindent bár telepíteni nem engedte nekem a Oneplus health-ot. ez durva
Bontani kibontják mert a Playstoret felteszik....ha felteszik mert nekem nem tették de nem baj mert a másik kínai telón rosszul sikerült.
-
DS39
nagyúr
Most akkor a BBK csoport mégsem vonul ki az európai piacról?
-
ghiottone
nagyúr
Ha valaki Giztopról rendel akkor nálam a vámeljárás 1 nap volt Franciaországban. Most viszont kínai ünnepség és 02.20-ig nem igazán fognak postára adni semmit, csak EU-s raktárból küldenek cuccot a tradingshenzenen is.
-
válasz
LordVarbaro #70 üzenetére
Kb 2 percig volt. Hezitáltam, megszívtam.
-
yanna
addikt
Nem rossz árak, csak nekem...
-
rodman73
aktív tag
Ha a tradingshenzhenről rendelem, esetleg érdemes a kínai verziót rendelni és ha megjött utána én is tudok rakni rá global romot? Garancia miatt fosok még picit, de hálistennek sose volt bajom telóval. Még
e-sim nekem nem hiányozna, viszont két simmel használnám.
-
HDAdriano
tag
Hali!
Mennyire lenne rossz vétel az eddigiek alapján az OP12?
Mennyire vészes a GEN3 melegedése?Nagyon gondolkodok a cserén, jelenleg Oneplus3-at használok.
OP 12-n belül a 12GB-os és 16GB-os modellek között gondolkodok még, de lehet hosszabb távon a 16GB-nak több értelme lenne, annyi különbség most meg az akció miatt nincs.
Ez a 8% kedvezmény és az ajándék Buds pro 2 meddig tarthat a hivatalos oldalukon, hogy tudjam meddig kellene eldöntsem?
Illetve nem tudja valaki, hogy Spigen mikor ad ki rá tokot, vagy a whitestonedome üveget?
Másik kérdésem még a hivatalos EU-s Oneplus modelleken még mindig szenvedés aktiválni a VOLTE-t és a VOWIFI-t?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
LordVarbaro
csendes tag
A beharangozott bang & olufsen fejes (48oraig) az ennyi volt?
Out if stock...
48 ora meg nem igazán járt le...
Vki tudja lesz még? -
aduasz8
csendes tag
Ugyanez a gondolat menet van bennem is...
A tetszéssel nincs gondolom, én a vezeték nélküli töltés sajnálom mert még sose volt vezeték nélkülis telóm, és AliExpressen vettem egy asztali töltőt.
A másik hogy valaki ha érthető módon józan paraszti ésszel elmondaná az IP64 és az IP65 közötti különbséget, megköszönném mert neten én nem értem a különbséget...
Amúgy ezeket figyelembe véve szerintem se éri meg azt a 100ezer forint többletet a 12.Ja a 8T váltanám le...
Még1 kérdés, valaki tud tényleg megbízható fóliát erre az ívelt kijelzőre ami valamit is védi?
-
mrThomi
addikt
válasz
Terentius #48 üzenetére
Frissítések miatt én mondjuk nem aggódnék az biztos fog rá jönni, viszont jó pár kérdést felvet bennem is. Modellszám alapján ez még is csak egy kínai piacra szánt teló, csak ráteszik neked az Oxy Os-t, ezért szerintem a kínai frissítési lépést követi és lesznek dolgok amik nem biztos hogy mennek rajta, viszont a szoftververzió EU-s. Még nekem se tiszta hogy mik a különbségek, lehet a playből valamit nem tudsz majd föltenni, mert azt hiszi a modell alapján, hogy Kínába vagy ?! Az valamiért nekem nem túl hízelgő, hogy bontogatják a telót, nem tudom elképzelni, hogy 10 kínai 500+ megrendelésnél éjjel nappal flesselget, ki tudja mennyire vigyáznak ilyenkor rá de tegyük fel minden rendben zajlik. Az ár ~650 euró nagyon rendben van, így én is elgondolkodtam rajta, de nem hajt a tatár így megvárom inkább az első kínai oldalról megrendelt tényleges tapasztalatokat.
12R vagy Ace 3 miért nem lehet rendelni Oxy Os-el, pedig az érdekesebb lenne 300 euróért ha a 12 EU-s és Kínais árkülönbözetéből indulunk ki
-
realist
őstag
657 EUR, erre áfa stb. kb 1,3 szorzó; így már 854 EUR 1 év garival, úgy hogy EU-ban a Oneplus nem javítja ezeket. Megveszed EU shopból 3 év garival - utána is szerviz háttérrel (vagy pl egy kijelző törés esetén közben is). Előrendelve plusz fülessel.
Kínából az újév miatt kb 02.20 ig csomagot sem adnak fel. Szóval kb 03.05.-ig kézhez sem kapod.
Nem érzem akkora biznisznek egy ekkora költség esetén. Ettől még természetesen rendkívül zavaró az Európai - és extra magyar - felár -
Elit3Zotya
addikt
Csak a fehér..
-
Hmm, ezer euró. Az én értékrendem szerint ez sok. 12R viszont egész korrekt, gyakorlatilag egy pimpelt 11, de minden benne van, ami kell (nekem): sebesség, jó kijelző, gyors töltés. Érik a csere a 7 Próról, csak még egy kicsit nézegetnem kell (mert rohadtul nem tetszik, de ez van).
-
Terentius
őstag
Jó lenne tudni hogy van benne nfc. Illetve hogy ez frissül automatikusan ugyanúgy? Mármint a giztopról vagy tradingshenzenről rendeltben. Utoljára 2015-ben rendeltem a gisztopról egy redmi note 2-t. Az megjött szerintem simán áfa nélkül.
-
seven7
aktív tag
(a) In most cases, we pay customs duties and VAT fees for buyers through the EU's IOSS system, buyers needn't pay customs duties and VAT fees.
(b) In rare cases, customs will randomly check some packages. If the items in the package are of high value, such as smartphones, customs will not accept the value of the price we declare, but will charge the buyer duties according to the value they assess.Remélhetőleg nem esek bele a rare case-be
-
ghiottone
nagyúr
Arra én is kíváncsi vagyok. Ajánlották nekem és az első rendelésem onnan. Egy 150 dollár értékű bevallást és kifizetést csináltak egy OP11 Lite készülékre az IOSS rendszerben - erről el is küldték a "papírokat". 01.13.-án rendeltem a 11-est. 01.19-én volt fedex nyomkövetési szám. 01.20.-án felvették HongKongban, 21.-én Kantoni reptér, 22.-én Franciaország és itt van most vámeljárás alatt.
-
seven7
aktív tag
Giztopról én be is rendeltem €680.62 lett a vége a fekete 12/256-os verziónak, üveg fóliával, szállítással, OxygenOS-el, ez így szerintem rendben van.
Gondolkodtam a zöldön, de mivel úgyis tokban lesz, így nem lett volna értelme a felárnak.Ha valaki szintúgy rendelne, én ezt a kupont találtam (2%): GTD23
-
Egyébként a telefon Dual Active, ezt a közvetítés közben láttam és a kommentelők is furcsállották, hogy nincs kiemelve. Ez a ritka funkció ugye annyit jelent, hogy telefonálás közben ugyanúgy megy a másik sim kártya, nem lép le a hálózatról.
-
ati3738
aktív tag
A TD-n jelenleg nincs Global. Én vettem tőlük kínai verziót. Nagyon kompakt, szép kijelző de melegszik mint az atom, töltéskor pedig már kellemetlen. Semmivel nem gyorsabb mint az Oppom (Find X 6Pro) a zoom, és az éjszakai is csak jelenthet, szóval látszik a BBK-nál ki a király.
Ja, és a saját alkalmazása a Oneplus Health nem megy rajta -
Greentea
senior tag
válasz
Stauffenberg #2 üzenetére
+1, nagyon bóvli hatást kelt a negyedik optikának álcázott vaku.
-
KismAji
tag
Sziasztok, lehet tudni, hogy hány év a SW support a 12-es szériára?
-
válasz
CptAdamica #6 üzenetére
Én is előrendeltem 7 Pro helyére
16/512-es zöldet, walnut tokkal, vezetéknélküli töltővel és szintén zöld, ajándék buds pro 2-vel. Kuponos csökkentést igénybe véve kijött 1042 euróra
Csak az a szomorú, hogy a messzi február 15-öt írja érkezésnek
-
surgery
senior tag
válasz
CptAdamica #6 üzenetére
Én is nézegetem.
Egy dolog miatt vacilállok a hajlított kijelző
mindig elő jön a fólia probléma.
-
CptAdamica
veterán
Elcsábultam, remélem méltó utódja lesz az OP7 Pro-nak, sikerült hozzá elcsípni az ajándék fejhallgatót.
-
Stauffenberg
nagyúr
Mikor szoknak le végre a gyártók a kamu kamerákról? Péklapát méretű kamerasziget, fél évtizede cikinek számító 2 megapixeles makró, negyedik kamerának álcázott vaku...
Annyira sajnálom a OnePlus-t, hogy milyen bazári vacakká változtatta az anyacég.
-
joey04
titán
Nálunk 1000 lett az a 950.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart