Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Ez idő alatt munka miatt 8órát szünetelt a bluetooth(nincs óra). Azon kívül folyamatos óra kapcsolat, 1óra LHDC füles használat, 5G, wifi, normál felbontás adaptív részletjavítással, automata kijelző Hz, negyed óra messenger videóhívás, 10perc youtube. A többi ott látható a 3 legaktívabb app használat. -
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #1198 üzenetére
Nem fog változni mivel az csak egy forgó nyomógomb. Mármint szerintem.
Igen kicsit nagyon kelendő ilyen áron. -
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #1196 üzenetére
Igen lehet. WearOS fut rajta így a GPay elérhető az órán.
Én már többször fizetek órával mint mobillal. -
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #1194 üzenetére
Én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.
-
CptAdamica
veterán
Azokhoz szólva, aki vettek órát is, milyen és mennyire vagytok megelégedve vele?
-
Terentius
őstag
válasz
Black&White #1187 üzenetére
Ingyenes. Eddig nem volt gond egy telónál sem. Tippem szerint egy szarka látta mi van a csomagban és lenyúlta
-
Timeola
aktív tag
Sziasztok! Új vagyok itt. Mennyire ajánlott ez a teló lányoknak (R érdekelne) ? Brutál nagy? Nem láttam még élőben..
Az Arpi sztorival mi lett (próbáltam visszaolvasni), nem tudjátok?
-
Trailblazer
veterán
válasz
koxminator #1182 üzenetére
Én egy sima update-nek is örülnék a 12R-en, mert a security patch még mindig februári...
-
koxminator
senior tag
Oneplus is bevezet némi AI-t hamarosan (fotók szerkesztéséhez AI erasert, a'la Samsung). Nem csak OP12 kapja meg.
-
Terentius
őstag
válasz
CptAdamica #1179 üzenetére
Tudom, ezt mondták. Csak ugye a trackingen a yunexpress írja, hogy átadva helyi fuvarozónak. 1 hete meg sem moccan. Ezért gyanús.
-
tomp
félisten
válasz
ghiottone #1176 üzenetére
Nekem tavaly 2 csomagom is volt az "express" one-nál...
Mind2 esetben üvöltöttem velük mert a futár konkrétan b@...tt eljönni hozzám. Simán beírta, hogy nem vagyok a címen miközben a ház előtt álltam és pont ő nem volt a címen.
Nagy nehezen átrakták másik sofőrre a csomagomat és tádám megkaptam. Második csomagnál ugyan ez volt. -
Terentius
őstag
Hát sajnos a gshopperől rendelt oneplus 12 elakadt valahol. Nem tud róla az expressone semmilyen infóval szolgálni. Indítottam egy case-t paypalon hátha előkerül a csomag vagy visszakapom a pénzt.
-
PeteePeti
őstag
Azokat kérdezem akik Tradingshenzenről rendeltek. Kell már aggódnom, hogy így áll a rendelés, vagy ez még belefér?
-
Kamarásss
junior tag
Alzán 16/512: 409 ezer. Felbontott: 379
36 hó.gyári gari -
Trailblazer
veterán
válasz
petipetya #1169 üzenetére
Sajnálatos. Gyári sandstone tokot sikerült lőni Alzában (nem olcsón), meg rendeltem volna egy kedvezőbb árú, mágnesesen zárható "ajtós" műbőr tokot is onnét, de szerintem Kínából szerzik be ezek is, mert többedjére módosították a beérkezés időpontját. Ma reggel már május elejére tették, és egy hónapja rendeltem... Tehát lemondtam a megrendelést.
-
törölt tag
válasz
Terentius #1170 üzenetére
Temun 791-1450 Ft között vannak ezek.
Mindig kép alapján kell keresni és ár szerint növekvőbe rakni. Aztán kosárba azt az egyet, amit kell. Néhány óra múlva fel fogja dobni, hogy limit 1 price és még lejjebb jön belőle.
A Wisht utáltam. Temuval elvagyok. Alin rendeltem az életem 90%-át, de mostanában ilyen apróbb dolgokra plusz olyanokra, ahol mindegy milyen márka jobb a Temu. Olcsóbban jövök ki, mint Ali. -
petipetya
nagyúr
válasz
Trailblazer #1168 üzenetére
Nem, éppen tegnap hasonlítottam össze a kettőt kézben. A 12R eleve vékonyabb telefon, emellett a 12-es tokján nagyobb, míg a 12R-én kisebb a kör alakú kivágás a kamera részére.
-
gt4r4
tag
Temus tokok, ha valakit érdekel. Itthon ugyan ezek 12-13 eft ba jöttek volna.. Temuról 6e párzsáz ft volt. Gyári fóliát nem bántják, az áttetsző tényleg kellemes anyag, a másik se rossz csak a némító került kicsit mélyre.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Trailblazer #1164 üzenetére
Akkor azt ők intézik és ha szerencséd van akkor a gyári szervizben, de ha nincs, akkor meg okosban megoldják valami kínai utángyártott gyengébb minőségű alkatrésszel. Persze még ha él a bolt pár hónap múlva - lásd.: mobilkell, telefonpont és társai....
-
Trailblazer
veterán
"36 hónap bolti" - áll a telefon számláján.
-
tomp
félisten
válasz
ati3738 #1162 üzenetére
Magyarországon a kijelölt OnePlus szerviz a lengyel CTDI!
Van pesten is CTDI de a lengyel foglalkozik a OnePlus márkával. Külön oldaluk is van. katt
Nem csak telefonnal foglalkoznak hanem minden OnePlus termékkel.
Pl amit kaptam Buds 3-at sajnos a bal füles egyik mikrofonja hibás volt mert komoly mélyhang torzítást küldött a mélysugárzóra így csak kikapcsolt zajszűréssel lehetett használni. Azt is a lengyelekhez vitte a UPS. -
ati3738
aktív tag
-
tomp
félisten
válasz
ati3738 #1159 üzenetére
Ha bizonyítottan gyártói garanciával adja el a telefont a kereskedő akkor minden rendben.
Azaz lehet akármilyen az Alza ügyintézése, ahogy átveszed a telefont többé hozzájuk sem kell szólnod. Ha van valami probléma egyből a OnePlus-hoz fordulsz és kész. Ezt amúgy az Alza is írja. -
törölt tag
válasz
ati3738 #1159 üzenetére
Lehet én vagyok buta, de ha gyártói garancia van, akkor jó esetben intezhető a javítás/csere a gyártón keresztül. Nem kell bevonni magát a kereskedőt. Volt egy Telekomtól vett TV-m. Hibás lett, írtam a gyártónak, mert az adott márkához több szerviz is tartozott. Kaptam egy hivatalos választ, megjelölték a szervizt, jött a futár, vitte a TV-t, majd körülbelül rá 2 hétre kaptam egy újat. A Telekom egyáltalán nem lett belevonva. Csak mert írtad hogy az Alza vásárlás probléma esetén bajos lehet.
-
tomp
félisten
válasz
Trailblazer #1157 üzenetére
Persze. Attól mert esetleg nincs gyártói garancia még ugyan úgy a lengyel csinálja meg. Legfeljebb a munka előtt kiállítják a számlát amit ha kifizetsz máris megcsinálják.
-
ati3738
aktív tag
válasz
Trailblazer #1154 üzenetére
OP hivatalos oldalán sztem lehet. Ha fizetős is megcsinálják rajtuk keresztül. Azelőtt volt, hogy azt ingyen kicserélték a lengyel szervízben. Alza viszont addig jó még megveszed, utána ha baj van, ajjjajjj
-
tomp
félisten
válasz
Trailblazer #1152 üzenetére
Az a többlet a garancia. Reméljük, hogy sok évig probléma mentes lesz.
-
tomp
félisten
válasz
Trailblazer #1150 üzenetére
Telefont hivatalos forgalmazónál szabad csak venni. Ha nem kell a gyártói garancia akkor viszont mindegy hol veszi az ember.
Van olyan eladó aki ő maga intézi a garit a OnePlus-on keresztül de a gyanúsan olcsó helyeknél bármi is lehet... -
tomp
félisten
válasz
Trailblazer #1147 üzenetére
Ha Alza akkor sincs semmi eltérés mivel az Alza hivatalos forgalmazó. Konkrétan a bemutatón is mutatták a forgalmazók listáján. Ugyan úgy a OnePlus oldalán intézed a garit. Minden egyéb hazai helyről vásárolva már az adott hely intézi úgy, ahogyan tudja...
Szóval ha fontos a hazai 3 év akkor gyártó oldala vagy Alza. -
tomp
félisten
válasz
Trailblazer #1145 üzenetére
Megveszed kihozza a futár. Ha valami gond lenne jelzed a szerviz igényt és jön a futár a telefonért. Megcsinálják és visszahozza a futár. Mi kell ennél több?
Inkább az európai nagy szerviz csinálja meg mint valamelyik magyar dzsunga cég... -
ati3738
aktív tag
válasz
Trailblazer #1142 üzenetére
Amikor elkezdtem OP 5-tel az egy más világ volt de nem is jön vissza. Attól még fan vagyok ha ki is hagytam egy-két szériát.
-
tomp
félisten
válasz
ati3738 #1141 üzenetére
Amíg gyorsabb a futár lengyelbe-szerviz-futár vissza folyamat mint egy hazai szervizelés addig igazából nem is kell. Még a hazai szolgáltatós forgalmazás idején a TMX foglalkozott a telefonnal de a tempójuk egy vicc volt. Abból az időből 3x megjárja a lengyelt a telefon...
-
ati3738
aktív tag
Régebben a lengyel szervíz nagyon korrekt volt. Futár vitte-hozta ingyen. Igaz cseréltek papíron olyan alkatrészt is amit nem cseréltek
de volt akinek garancián túl ingyen cseréltek kijelzőt. Ez a OP-tól vásárolt készülékekre vonatkozik. Hazai szervíz ami normális az Iphone kívül nincs. A BBK-nak ( OPPO, Vivo, OP stb.) Európa sem nagy vásárló nem hogy Magyarország. Mit akarunk mi itt márka szervízt mikor disztribútor sincs
-
mrThomi
addikt
Ha beírja az ember az imeit a oneplus oldalára biztos kiadja, ott ugye el is lehet kezdeni már a szervizelés menetét. Ez kibukna már az elején ha nem fogadnák el a telefont.
Én csak azt nem értem, hogy ők honnan szerzik és miért tudják a hivatalos európai áraknál is olcsóbban adni ?!Ahogy nézem magyarba 340 a szürke import ez meg 300 ezerre jön ki.
-
Terentius
őstag
De most mit csodálkoztok nyomott áron való rendelés esetén? Nyilván nem vonatkoznak rá az eu szabályok. Ha kell a három év garancia meg kell venni itthon vagy a hivatalos shopból. Nem mellesleg figyelembe véve a mai árakat és kereseteket, a 200-300 közötti értékben rendelt telefon, ha mondjuk másfél év múlva a problémás lesz, nem hiszem hogy hatalmas anyagi vesztesség érne bárkit. Ez a rizikó az okosba vétel ára.
-
st6969
őstag
válasz
bubu256 #1118 üzenetére
Szép találat
#1119 mrThomi
Ezt írja előnyként, ahogy összehasonlítja a CN verzióval:Kíváncsi lennék, hogy erről tud-e a Oneplus is?
Magyarországon vajon ki a Oneplus szerviz? Náluk megérne egy kérdést.
Amúgy én is keveslem az 1 évet, vételár alapján itthon ez 3 év.
Zöld elfogyott...Itt vajon tok van-e a csomagban? -
-
ati3738
aktív tag
Lehet csak valami gagyi dugaljat láttál szétszerelve aminek az érintkezője két vékony réz lap. A normális gyártmányú megfogja rendesen, és a fedélnek a vastagsága több milliméter az is tart. Ázsiában az Oppo 120W-os töltő sem akart kiesni az aljzatból pedig azok több típusnak is megfelelő lyukkal vannak ellátva. No de mindegy is.
-
tomp
félisten
válasz
ati3738 #1127 üzenetére
Pedig a nem földelt dugvillák 95%-ban így meg vannak hajlítva mert de ez fogja őket.
Képzelj el egy fejjel lefelé felszerelt konnektort. A vékony fejjel rendelkező azaz nem földelt dugvilla lötyög és kiesik ha nem feszít rá.
A földelt Schuko dugvilla egyenes de ott a villa szárai is vastagabbak illetve ott a komplett foglalat fogja. -
zebulon007
tag
-
mrThomi
addikt
válasz
zebulon007 #1123 üzenetére
Akció lejárta után is megtudtad rendelni ennyiért ? Gondolkozok én is az újrarendelésen viszont szerintem megvárom már az eusakat míg elérik a számomra azt az árszintet
-
petipetya
nagyúr
válasz
SaMURaIDrAkE #1120 üzenetére
Szerencsére a oneplus oldalán csak 16GB-os 12R volt (van), így nem folytam bele ebbe a dilemmába. Nézd meg azt is, hogy mennyi az árrés a kettő között ott, ahonnan vásárolnád, és akkor érezni fogod, hogy megéri-e.
-
mrThomi
addikt
válasz
SaMURaIDrAkE #1120 üzenetére
4-5 évig még biztosan elég lesz, de ki is lehet bővíteni virtuálisan bár annak nem tudom mennyi értelme van. Kiindulva a nagyobb gyártók frissítési politikájából 7 év sem kizárt, de ha engem kérdezel én 4-et biztosra mondanék. A 8gb is oké még jelenleg.
-
SaMURaIDrAkE
tag
Szerintetek van értelme a 16gb-os verziót venni? Mindenhol azt olvasom, hogy szinte semmi, bőven elég a 12gb ram.
A plusz tárhely nem érdekel, 256 nekem elég, de a ram kérdés már jobban foglalkoztat. -
bubu256
tag
Gshopper oldalon már kapható az EU változat is.
Kicsit drágábban de itt is működik a gshopper100 kód ami levon 100Usd-t az árból. Vámmentes ingyen szállítással. [link] -
petipetya
nagyúr
válasz
#91658752 #1111 üzenetére
Csekkoltam a oneplus honlapjáról érkezett EU-s töltőt, hogy beírhassam: nem. Viszont tényleg befelé dől kicsit a két villa. Csak mechanikus tolómérőm van: a két villa tövénél és csúcsánál lévő távolság között 1 mm-nél kevesebb eltérés van, és szemre valóban ilyesmi, mint a fotón.
-
zazenke
őstag
válasz
mrThomi #1107 üzenetére
150 euro felett az ali autamitukasan levonja a vételárból a magyar áfát tehát kevesebbet kell fizetned a pénztárnál és a magyar posta pedig ezt az áfát + az ügyintézési díjat fogja neked kiszámlázni. Tehát az ügyintézési díjjal lesz magasabb a költséged ami kb 7000 ft most. a nehézséget az jeleneti hogy amelyik vásárlás így zajlik ott az ali nem ad letölthető számlát márpedig ezt fogja tőled a posta követelni és megindul a veszekedés meg képernyőképek küldése stb. De utólag kiderítettem hogy vannak böngésző pluginek mellyek az aliexpress oldaláról kiszedik az adatokat és számlát generálnak neked amit eltudsz küldeni a posta vámnak. (és elvileg ezt el is fogadják de ezt még élesben nem próbáltam ) . a többi úgy van ahogy mondod sok telefon drágább az alin mindent egybe vetve is mint trandingshenzen és társainál. nyilván az is számít melyik raktárból jön a termék mert már az ali is dolgozik itt ott eu raktárból
-
mrThomi
addikt
válasz
zebulon007 #1101 üzenetére
Az a baj az Alival hogy nem fogalmaznak egyértelműen és szerintem valami sumák van a dologba. Az adott márka original store-jai egyértelműe, de drágábbak is. Ezek meg vagy azt hallgatják el hogy mivel küldik és kapsz rá vámot ami +50 euró biztos, nem a világ vége csak nem számol vele az ember éppen, vagy nem tudod milyen os-sel kapod, lásd leírás CN global rom, jelentsen ez bármit is, régiózár ill csomag tartalma is kérdéses. Ennyiért belehet vállalni, van itt egy kollega aki megrendelte majd ő be tud számolni róla, de az sem garancia semmire, hogy te is ugyan azt kapod. Érdemes megnézni az eladót és az értékeléseket lefordítattni, vannak érdekes dolgok, a képek is árulkodóak. Állísd fel a legroszabb forgatókönyvet magadba és ha még úgy is tetszik a dolog rendeld meg, ha meg elkap egy rossz érzés felejsd el.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!