- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
válasz PeteePeti #2353 üzenetére
Amúgy már Gshopperen is elérhető a 13!
16/512 899 USD OxygenOS-el!
Az mai árfolyamon 361 ezer HUF![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512 Titanium Black | OnePlus 12 16/512 Black (ELADÓ) | Oppo Find X8 Pro 16/512 Black (ELADÓ) | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
M_David
tag
válasz PeteePeti #2341 üzenetére
Persze, ki lehet következtetni, csak gondoltam hátha meg tudom nézni napi bontásban, vagy tetszőleges idősávban. Amúgy a Google Fotók zabálta az adatot, csak azt nem tudom miért.... Semmit nem variáltam a beállításain, nem nézegettem mobilnetről régebbi, felhőben lévő tartalmát stb. Na mind1 letiltottam a mobil adat használatát, aztán hátha egy app frissítés ráncba szedi
OnePlus 12 / Watch 2 / Pad 2
-
Sanya
nagyúr
válasz PeteePeti #2231 üzenetére
Peti! A te telefonod más, azon ez tökéletesen működik. Ha szereted, és meg vagy vele elégedve, akkor az nekem tök rendben van.
Amiatt vannak tesztek, hogy megnézzük, hogy a termék mire is képesek, valamint megnézzük, hogy amit a gyártó állít, az valós-e. Ha téged nem érdekel, hogy az adott funkció tényleg jó-e, akkor az a te dolgod, nekem azzal sincs semmi bajom.
Nekem bajom azzal van, ha a gyártó engem le akar húzni feleslegesen pénzzel, elad olyan funkciókat, amire semmi szükség, semmi hasznom belőle.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Bandita4141
tag
-
realist
őstag
válasz PeteePeti #2116 üzenetére
Ne gondolkozzunk azért végletekben
Ezt a képet azért egyéni preferencia szerint értelmezni is kell. Játék esetemben nem szempont, így a 12 előnye: 10 óra / / hívások tekintetében. kb 1 óra net és -30 perc video nézés. Ez 1 évnyi és 600mAh előny tekintetében szerintem karcsú ÉS kevesebb. Majd meglátjuk a 13 mit tud.
A példa amit írtam az egyedi prefrenciáimmal: -
-
zizidor
őstag
válasz PeteePeti #2051 üzenetére
Én is csak letöltöttem, de még nem raktam fel. Várom a véleményeket, tapasztalatokat. Abból kiindulva, hogy pár napja még a halasztás miatt mentegetőztek, aztán hirtelen mégis megjelent az új verzió, inkább nem kapkodnám el.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
veterán
válasz PeteePeti #1830 üzenetére
Hmm, annyi különbséget látok sajátomhoz képest, hogy az Eszköznél nekem EU van, nem GLO/ROW.
Egyébként én az Oxygen Updatert jelenlegi tapasztalatok alapján kvázi csak az értesítés miatt tartom, mert ha utána belépek a Telefonbeállításokon belüli Rendszerfrissítésekbe akkor szintén felajánlja...Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
berek21
őstag
válasz PeteePeti #1365 üzenetére
Osztrák címre jön. Ide más útvonalon jött a telefon is, és a GLS szállítja.
CptAdamica: Működött az tegnap is, csak nagy volt a terhelés, és nem bírta az OnePlus szerver. Bezzeg most 2 óránként jönnek a reklám üzenetek.
A zöldre most is többet kell várni mint a kékre.Lancia Delta III eladó!
-
CptAdamica
veterán
válasz PeteePeti #1346 üzenetére
Jó kérdés, nekem Visa kártyám van, még esetleg net kártyáról tudom megpróbálni, ami nem PayPal, de félek, hogy ott szívás lesz, ha az is bebuggol.
#1343tomp
Mi ez a fülhallgató kiállítás, mindegyiket használod is, vagy csak gyűjtöd őket?[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
-
PeteePeti
őstag
válasz PeteePeti #1256 üzenetére
Ebbe senki sem tud segíteni? :
Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512 Titanium Black | OnePlus 12 16/512 Black (ELADÓ) | Oppo Find X8 Pro 16/512 Black (ELADÓ) | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
petipetya
nagyúr
-
addikt
-
PuffyDog
aktív tag
válasz PeteePeti #1039 üzenetére
Ilyet én sem, csak hasonlót, még a jó öreg ZTE Blade telefonnál kezdtem. Majd ha megjön meglátjuk sikerük e, ha igen, akkor tudok segíteni másoknak, ha vennék Colorral.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
aktív tag
válasz PeteePeti #1033 üzenetére
Hát figyelj. Vidéken kerestem 8 éve annyit, mint most Pesten. Szóval, ha úgy nézem 400ról indult a telefon. Most sufniGSMben 340, Alzán ugyanúgy 400.
Kintről van opció 220ért és 260ért is. Az első valószínűleg mókolós, de még az sem biztos, mert benne a nevében, hogy Global ROM.
Nekem 40et megér egy óra tökölés, ha Color lesz rajta.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
mrThomi
addikt
válasz PeteePeti #1006 üzenetére
Nincs egyéb költség. Ha lenne valamiért fel kell venni velük a kapcsolatot, de mindenről kapsz emaileket. Kínai töltő de kapsz átalakító adaptert. Gyári tok van benne, de itt van a kicsomagoló videóm + első bekapcsolás [link] Nfc működik, de én csak kis bluetooth hangszoróval próbáltam, gondolom a fizetés is működik. Kb 3-5 nap mire feldolgozzák a rendelésed és ha már úton van 2-3 hét, de ez a Carriertől ki viszi yunexpress, dhl stb és a célországtól is nagyban függ.
-
st6969
őstag
válasz PeteePeti #557 üzenetére
Az én meglátásom szerint a gyárilag (vagy utólag felrakott) nem üveg fólia csak kicsivel ér többet, mintha semmi sem lenne rajta. Kisebb karcok ellen biztosan véd, nyilván az is fontos, de ha leejted, szerencsétlenül odacsapod valami sarokhoz, akkor nagyon nem mindegy, hogy egy védőüveg reped-e be, vagy a kijelző. Ez ellen nem véd a sima fólia. Bár nagyon vigyázok rá, de nekem nem volt még olyan telefonom, amit 1-2x ne ejtettem volna le betonra, aszfaltra (kocsiból kiszálláskor pl.), és egy ilyen értékű készüléknél a kijelző törés gazdasági totálkár, ellenben ha értelmes módon sík üveg lenne rajta, akkor a legdrágább védőüveg is kijönne 10$-ból.
-
st6969
őstag
válasz PeteePeti #520 üzenetére
"Ha üvegre cseréled azt értem!"
Ívelt kijelzőre lehet egyáltalán üveget tenni (olyat, ami végig fedi is, nem is válik fel, és a tok sem nyomja fel)? Én eddig csak szenvedést olvastam ezzel kapcsolatban, sikeres üveglap felrakást egyet sem.
Nálam ez az egyetlen visszatartó erő. Már a 11-est is meg akartam venni, de az is lekerekített. Korábban felröppentek a hírek, hogy a 12 sík kijelzős lesz lesz, hát nem az lett
Miért jó ez tetves legörbítés, hogy ne lehessen védelmet rakni a kijelzőre -
CptAdamica
veterán
válasz PeteePeti #520 üzenetére
Ha rendben felment volna, akkor az lett volna az értelme, hogy hosszabb távon egy ellenálóbb fólia, jobb tapi érzettel.
#524 ghiottone
Legalább rám cáfolhatsz, hogy csak én voltam béna.„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
lócitrom
őstag
válasz PeteePeti #323 üzenetére
ó, volt már 3-4 előd. biztosak lehetünk benne, hogy az új webshopjuk is vagy készül, vagy már eleve fut. nehogy már a nav-nak foglalkoznia kelljen az átlag vegzálásán kívül mással
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Copyka1
csendes tag
válasz PeteePeti #323 üzenetére
Eltűnnek, majd más néven feltűnnek...
Illetve amit írtál fentebb az teljesen úgy van.
Szürke importos boltok mindig voltak és lesznek...
(Főleg ameddig 27% a fa)Én is ~330-350 körülire gondolom majd, hogy ennyi lehet náluk, de én eltudom számolni az áfát is, így már ~280.
Galaxy S24 ultra 12/256:
Alza: 599
Szürkék: 445-től![ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
válasz PeteePeti #322 üzenetére
Most nézem, Telefonpont.hu:
Árukereső.hu-ról is eltűntek! Szal ennyit a szürke boltokról!
-
KismAji
tag
válasz PeteePeti #288 üzenetére
Én a hivatalos oldalról rendeltem, főként mert így mindennel is olcsóbban jöttem ki mintha az alzáról rendeltem volna. Meg ugye jön hozzá egy 180 eurot érő füles ajcsiba ami megint nem elhanyagolható.
Nimmrody
Nálam már márc 1 helyett feb 28 lett, nem sokat nyertem vele
Feketében érkezik, nekem az a zöld nagyon nem tetszett, kár hogy kékben nem volt, a mai napig szerintem a legszebb telefon színben a OP 7 pro volt ever -
Copyka1
csendes tag
válasz PeteePeti #288 üzenetére
Mert Magyardzsisztánba vagy és inkább fizetnek az emberek egy ("kockázatosabb") telefonért ~260.000-280.000, mint az alzának ugyanazért ~400.000-at.
Én úgy vagyok, hogy megvárom a magyar szürke importot (kis boltosokat).
Szerintem ~300 környékén, lehet majd tőlük kapni.[ Szerkesztve ]
-
ati3738
aktív tag
válasz PeteePeti #249 üzenetére
Ha nem olvastad ahol leírtam nekem mennyibe került akkor olvasd. Nekem az a teljes összeg amit a bank mindenféle átváltás stb. után megjelenít a számlámon. Sokan etetnek itt, hogy neki mennyi volt dollárban vagy euroban de nem számolja a postát, tranzakciós díjat stb. Ezt kérdeztem forintban. Ebben mi a bonyolult nem értem de kösz a tájékoztatásod rendes tőled. Ez már nem fórum, léptem is.
Forever Young
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óra topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja