Hirdetés
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
köszönöm, igyekszik az ember

sajnos az elso forduloban csak 3. lettem, Vivi benyúlta az első helyet, igy számomra érthetetlen módon gigabyte szponzoráltként Elite-ben gyakorlatilag kibérelve magának az első helyet végig. sok játékra nem maradt tér, tovább rontva az esélyeimet, hogy a 3. stage target score-os lesz, magyarán adott időt kell elérni akinek sikerül a legközelebb dobnia 32M-et az nyer. én pedig kulfoldon leszek. szoval ugy dontottem nem backupolok, felrakom egyelore a legnagyobb cpu score-omat.
Kellemes ünnepeket minden topiclakónak

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Renault, Dacia topik
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest