Hirdetés
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
serito
senior tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Sajnos az UD5 és i7 920-as teszt ne jött össze.
Valamiért egyszerűen 180-as BCLK fölé nem tudtam vinni a procit még alacsony szorzóval sem. A jég -68 fokon tartotta a procit a hűtéssel nem lehetett gond. Gondolom az lehetett amit a telefonon is mondtál, hogy a "hidegtől meghülyült" a lap. Érdekes, mert léggel közel 80 fokon meg vitte a 4100Mhz-et is (21x195) 3DMark06-ban. Azért jó képeket csináltam a celeronokat megnyúztam, bár azokat sem úgy ahogy szerettem volna. Igaz a megfelelő eszközök is hiányoztak ( alaplap...stb ) de első próbálkozásra jó volt élveztem nagyon.
Legközelebb, mikor Zájec barátom is ráér és ketten együttes "erővel" tudunk tesztelni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Amazfit GTR Mini okos óra
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valamiért egyszerűen 180-as BCLK fölé nem tudtam vinni a procit még alacsony szorzóval sem. A jég -68 fokon tartotta a procit a hűtéssel nem lehetett gond. Gondolom az lehetett amit a telefonon is mondtál, hogy a "hidegtől meghülyült" a lap. Érdekes, mert léggel közel 80 fokon meg vitte a 4100Mhz-et is (21x195) 3DMark06-ban. Azért jó képeket csináltam a celeronokat megnyúztam, bár azokat sem úgy ahogy szerettem volna. Igaz a megfelelő eszközök is hiányoztak ( alaplap...stb ) de első próbálkozásra jó volt élveztem nagyon.
Legközelebb, mikor Zájec barátom is ráér és ketten együttes "erővel" tudunk tesztelni.