- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
serito
senior tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Sajnos az UD5 és i7 920-as teszt ne jött össze.
Valamiért egyszerűen 180-as BCLK fölé nem tudtam vinni a procit még alacsony szorzóval sem. A jég -68 fokon tartotta a procit a hűtéssel nem lehetett gond. Gondolom az lehetett amit a telefonon is mondtál, hogy a "hidegtől meghülyült" a lap. Érdekes, mert léggel közel 80 fokon meg vitte a 4100Mhz-et is (21x195) 3DMark06-ban. Azért jó képeket csináltam a celeronokat megnyúztam, bár azokat sem úgy ahogy szerettem volna. Igaz a megfelelő eszközök is hiányoztak ( alaplap...stb ) de első próbálkozásra jó volt élveztem nagyon.
Legközelebb, mikor Zájec barátom is ráér és ketten együttes "erővel" tudunk tesztelni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Valamiért egyszerűen 180-as BCLK fölé nem tudtam vinni a procit még alacsony szorzóval sem. A jég -68 fokon tartotta a procit a hűtéssel nem lehetett gond. Gondolom az lehetett amit a telefonon is mondtál, hogy a "hidegtől meghülyült" a lap. Érdekes, mert léggel közel 80 fokon meg vitte a 4100Mhz-et is (21x195) 3DMark06-ban. Azért jó képeket csináltam a celeronokat megnyúztam, bár azokat sem úgy ahogy szerettem volna. Igaz a megfelelő eszközök is hiányoztak ( alaplap...stb ) de első próbálkozásra jó volt élveztem nagyon.
Legközelebb, mikor Zájec barátom is ráér és ketten együttes "erővel" tudunk tesztelni.