Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5-ös kezelő

senior tag

válasz phranxinatra #1203 üzenetére

Munkaidőm majd felét sötétben vagy félhomályban töltöm. Nem létszükséglet az óra, a FUTÁR készülék hosszú hónapok óta most már a pontos időt jelzi ki, de én szeretem nézni a saját órámon is az időt - részben ellenőrzöm a FUTÁR-t, másrészt az órám járáseltérését. És nincs rá egy egész másodpercem, jobb, ha az utat figyelem, mintha a számlapba olvadó mutatók állását. Fortis PP, snzg71, srp307, Orient Flight erre kiváló. Vosztok, Rolex, Certina DS, a digitális kvarcok, még a Parnis "Radiomir" mutatói erre nekem nem alkalmasak. 2-es szemüveggel nézve persze jók, csak azzal nem látok pár méternél távolabb. De ez az én egyéni problémám, senkit nem akarok untatni vele /bár biztosan sikerült ;] /, csupán azoknak segítenék, akik szintén jól leolvasható órákat szeretnének maguknak praktikus okokból. Fekete számlap, egyenes fehér mutatók semmi csilivili meg betükröződés.
    Amúgy nagy valószínűséggel lesz Rolexem előbb-utóbb, nagyon hat rám a "legjobb szerkezet" marketing. Összeg megvan rá /beváltottam a kétszázforintos érméimet :D / és visszavittem az üres üvegeket, nem azon múlik.

Új hozzászólás Aktív témák