- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- SSD kibeszélő
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bujdy81
aktív tag
Háj. Alakul. Még mindig pöttyöz picit a garázsban, de már leszarom.
A szerelő is egy expert volt, mert elkezdett surrogó hangot adni, amikor gázt adtam. Aztán később már nem adta, csak nem volt erő a motorban. Otthon apámmal (én, a közgazdász!) elkezdtük debugolni a dolgot. Szerencsére olyan a C4 elrendezése, hogy a géptetőt felnyitva egyből ordított az arcunkba, hogy van egy csővég a levegőben és van egy turbó, aminek nincsen csöve. Először a klasszikus megoldásra gondoltam:
Aztán végül apám ötlete nyert, hogy és az úgynevezett csavarhúzó és awab bilincs segítségével egy bonyolult és összetett beavatkozást hajtottunk végre. Először kilazítottuk a bilincset, utána felraktuk a helyére a csövet, aztán meghúztuk a bilincset. Szóban ez elég egyszerűnek hangzik, de valójában, az életben szintén egyszerű volt! Azóta jó.
Egyébként fasza kis kocsi. Csak nem kicsi. De imádja mindenki! A gyerekek is, asszony is. Én egyszer akartam ablakot mosni a 170 centimmel egy benzinkúton, na az feladvány. Szép az a nagy szélvédő, de akkora, hogy az MR2-ben az össze üvegfelület kb. fele volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest