Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HW-Peter
aktív tag
Volt 1 film a Discovery-n , bemutatták, milyen nehéz (szinte lehetetlen) a kínai állami szervekkel üldöztetni/büntetni/felszámoltatni a szabadalomsértéseket, stb.
Kínában a szabadalmi jogokat nem mindig ismerik el/tartják be. Ennek egyik (nem titkolt) oka, hogy ez is munkát ad az embereknek és exportot (nemetközi valutákért cserébe).
Volt ott Mercedes, Honda, Lexus autókoppintás, az eredetihez megtévesztésig hasonlító divatcikkek ''fillérekért'', óra-replikák, sőt, szórakoztatóipari termékek (dvdlejátszó, -felvevő, DVkamera, PDA, mobiltelcsi, stb) is. MINDEN!!!
Hsz-od 2. bekezdésére reagálva. Komolyan mondom jobb, ha nem tudod!
[Szerkesztve] -
HW-Peter
aktív tag
Logikus a magyarázatod.
Csak kíváncsiságból: Ha a cég profitorientált, akkor érdeke az eladás növelése, azaz bővít/beruház (licencel), növeli a termelést, új piacokat keres, és ahogy írtad ''olcsó, tömegtermék'', akkor be fog és be is tud törni új piacokra, ezzel növelve piaci részesedését, és megalapozva bővített újratermelést.
(Elnézést, ha nagyon ''közgazdaságira'' sikerült)
Hol vaannak a jól fizető európai piacról?
Ismereteim szerint ez eddig nem nagyon sikerült, talán majd most, az új technológiákkal felvértezve.
[Szerkesztve] -
HW-Peter
aktív tag
NEM ebből vontam le ! Ez így félreértés. Amikor megemlítették (a barátaim) az ExcelStor nevet, megkérdeztem, milyen infójuk van róla, honnan jön, milyen maga a termék, mennyi a gar, mik a tapasztalatok, stb. Amiket leírtam, nem én találtam ki, hanem ők mondták. Persze lehet, hogy ők is hülyeséget kaptak igazság helyett az importőrtől/ beszállítótól.
Mint említettem, nem akarok senkit meggyőzni, főleg, ha valósabb infói vannak.
A nagyker nem mindig ad azt, amit akar. Pl a kiemelt partnereivel szemben nem kockáztat. Vannak cégek, melyek ragaszkodnak az adott márkához/típushoz, gar.csere esetén. Más cégek pedig elfogadnak bármit, akár vas helyett jóváírást is. -
HW-Peter
aktív tag
Idézlek: ''megvették egyes Hitachi modellek licenszét és gyártják a saját üzemükben. Ez derült ki a honlapról nekem.''
Gondolod, hogy leírnák, hogy: '' Mi az IBM / Hitachi-tól megvesszük/megkapjuk (mittomén) a hibás vinyókat, megjavítjuk (akár komplett nyák-cserével is), és eladjuk! ''
Itthon előfordul, hogy a régi, még éppen garos IBM-ek helyett a nagyker ExcelStor-t ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest