- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
naga
senior tag
Ja-ja másolnak mindent.
off
Múltkor volt a totalcar-on Hoonda nevű, vagy hasonló kínai autó, eléggé Jazz kinézettel.
on
Ha nincs forgalmazó, akkor milyen csatornán jut be az országba, az EU-ba?
És a tesco-s, metro-s sulinetes gépekbe? (Ha tényleg ezek vannak bennük)
Egyébként mikor beírtam a google-be, csupa román és litván találat volt.
[Szerkesztve] -
naga
senior tag
Szerintem a Hitachi nem akar magának még egy konkurenciát Európában, nem hiszem, hogy eladja csak úgy a technológiát, hogy aztán bejöjjenek a koppintot merevlemezekkel féláron, ki van ez találva szerintem. (licensz szerződésben biztos vannak ilyen-olyan kitételek, pl. Európát nem áraszthatja el az olcsó ''Hitachival'' a Nagy Fal Kft.) Arról nem is beszélve, hogy 80-as vinyókkal nem tudnak betörni szvsz egy fejlett piacra.
Nem tudom, van-e egyáltalán hivatalos forgalmazó itthon?
[Szerkesztve] -
HW-Peter
aktív tag
Jó, tényleg nem akarok senkit semmiről meggyőzni. Nagykerben dolgozó barátaim mondták. (nem szoktak hazudni) De akkor miért nincs 80GB-nál nagyobb?
Az új fícsör-ök (sic!) biztos komony fejlesztés eredményei, de én gyanítom, hogy licencelt IBM technilógia. Mostanság a kínai fejleszőmérnökök egyre kreatívabbak. -
Bally
senior tag
Nekem annyiból sántít ez amit mondasz, hogy az utolsó hírben (Bővebben: link) az excelstor vinyókra írják ezeket az új biztonsági ficsöröket, vagy a többiben eddig is volt, csak ennél új?
szerk: sőt a hírben azt írja, hogy az excelstor és partnere vezeti be az új típust, akkor az nem hinném, hogy javított lenne
szerk 2: az előző hírnek a címe: Hitachi merevlemezeket gyárt az ExcelStor - szintén nem sufni-vinyó-javítgatónak tűnik a cég, bár ez elég régi hír...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest