Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
naga
senior tag
Ki tudja? Én úgy vagyok vele, hogy mindegyik márka elromolhat. Maxtorból szvsz messze a legtöbbet adhatják el, vagy adták el az utóbbi években, persze, hogy több rosszról lehet hallani. Azt azért lehet tudni, hogy nem a csúcstechnikát adják el a Hitachi-ék sem, bár ha kipróbált a konstrukció, akkor lehet, hogy jó lesz.
-
Bally
senior tag
Itt a topicban csak 1-2 vélemény volt a minőségre, amit ugye nem kell készpénznek venni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az hogy olcsóbb, hát istenem, örülj neki
Amivel dolgom volt, az ment rendesen, nem volt hangos, kielégítő sebessége volt, csak a tulaj megfőzte egy rackben, sok tapasztalat szintén nincs.
Egyébként nálunk ugyse nagyon lehet kapni, szal szerintem majdnem mindegy
-
naga
senior tag
Nem az volt a gáz, hanem az hogy nem ExcelStore, hanem ExcelStor!!! (mint a Kingston-nál, amit sokan Kingstone-nak tudnak).

Egyébként alapvetően a kínai piacra szánt termékekről van szó, és nincs szó arról, hogy remanufactured drive-okat adnak, hanem megvették egyes Hitachi modellek licenszét és gyártják a saját üzemükben. Ez derült ki a honlapról nekem. Persze mivel olcsó nálunk is megjelent, de a google is millió román és litván oldalt hoz fel ha rákeresel.
[Szerkesztve] -
Bally
senior tag
-
gLes
őstag
Lehetséges, hogy rossz a link?

Sok benne az o!
Helyesen: Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)