- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Házimozi belépő szinten
- Egérpad topik
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
Aktív témák
-
hurricanes
tag
Hello
Biztos van jobb megoldás, de én ezt csinálnám. Először egy backup az eredeti fileról a biztonság kedvéért.:)
1. Csinálsz a táblázat végére egy oszlopot -nevezzük mondjuk ''dbszam''-nak - , ami összeadja, h az adott sorban hány nemüres cella van.(magyar excelben ez a statisztikai függvények között van, a neve DARAB2)
2. Ezután az egész táblázatot rendezed cégnév szerint emelkedő, majd második kritériumként dbszam szerint csökkenő sorrendbe.
Ekkor egy olyan táblád lesz ahol növekvő abc sorrendbe jönnek a cégek és ''adott cégen belül''(azoknál a soroknál ahol ua. a cégnév) az elsőnél lesz a legtöbb adat.
Tudom nem a legjobb megoldás, de talán segít vmit. Meg kötve hinném, h bárki most rögtön belök neked egy vb programot amivel egyklikkel megcsinálod. -
Newl
tag
Aztán ha leszűrted akkor egy olyan Ha (IF) függvényt csinálnék - nem üresre -ami megmondja hogy melyik az a sor amelyikben minden adat ki van töltve.
Én így állnék neki.
Makrózni is lehet de ha ahhoz nem értesz és nincs időd rá most megtanulni akkor ez van....kezdetnek. :)
Egyébként az előbb az autoszűrőt autószűrőnek írtam. bocsi LOL
üdv.:
Newl
Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest