- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Unigine Superposition Benchmark
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Már jó régen volt az,hogy tanultam az excelt és mivel adatbáziskezelőket használtunk inkább, így nem is nagyon foglalkoztam vele. Most viszont anyámnak kellene segítenem, de nem jövök rá két dologra.
1,Hogyan tudom az egyik oszlop egymás alatt lévő cca 180 értékét ott, helyben megszorozni 1,08-cal? Másik oszlopban már sikerült megoldanom hivatkozással, de az nem jó.
2,Ha hivatkozással gyártok le egy oszlopnyi számot, akkor hogyan tudom azt úgy megváltoztatni, hogy az értékek megmaradjanak, de már ne függjenek a hivatkozástól, így az eredeti oszlopot lehessen változtatni úgy, hogy ez nem változik meg. Pl. C oszlop értékei alapján csinálok egy D oszlopot és a D oszlopot meg akarom tartani, de úgy, hogy az értékek megmaradnak akkor is a későbbiekben, ha a C oszlop elemeit változtatom.
Köszönöm
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby rádiós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Energiaital topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest