Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
Isten vagy, én mondom! Ezzel az irányított beillesztéssel meg lehet oldani a második kérdésemet is úgy, hogy másolás, irányított beillesztés -csak az értéket-.
A vba meg ismeretlen számomra igazság szerint, mert mi programozó tanoncként inkább a delphi rejtelmeit kutattuk és ezt csak futólag vettük. Tudom, mentsem le dbase fileba és minden megoldható -
Wildmage
senior tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Már jó régen volt az,hogy tanultam az excelt és mivel adatbáziskezelőket használtunk inkább, így nem is nagyon foglalkoztam vele. Most viszont anyámnak kellene segítenem, de nem jövök rá két dologra.
1,Hogyan tudom az egyik oszlop egymás alatt lévő cca 180 értékét ott, helyben megszorozni 1,08-cal? Másik oszlopban már sikerült megoldanom hivatkozással, de az nem jó.
2,Ha hivatkozással gyártok le egy oszlopnyi számot, akkor hogyan tudom azt úgy megváltoztatni, hogy az értékek megmaradjanak, de már ne függjenek a hivatkozástól, így az eredeti oszlopot lehessen változtatni úgy, hogy ez nem változik meg. Pl. C oszlop értékei alapján csinálok egy D oszlopot és a D oszlopot meg akarom tartani, de úgy, hogy az értékek megmaradnak akkor is a későbbiekben, ha a C oszlop elemeit változtatom.
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest