Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
válasz
corlagon
üzenetére
Köszi, épp most akartam beírni, hogy sikerült, de elég hülye módszerrel. Úgy látszik, ez az egy módszer van, mert én is erre jutottam. Mondjuk a második oszloppal nem csinált semmit, de ez az én hülyeségem, mert mind a két oszlopot kijelöltem. Jó ez így nekem.
Köszi még egyszer. -
lesaux
veterán
Van egy oszlopban egy halom IP-cím, mellette egy dátum. Az kéne, hogy minden IP-címből csak egyet vegyen, az ismétlődéseket pedig törölje vagy hagyja figyelmen kívül. Tehát mindig csak az első előfordulás kéne. Vagy az utolsó. Nekem mindegy. Ezt hogy kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- S22 Ultra 512/12
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50