Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LED / LCD TV topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunniaa
újonc
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
Szuper a makró köszike igy gondoltam! De nekem az "Alapanyag" lapra kéne hogy hivatkozzon hogy onnan szedje össze az alapanyagokat...az "Összetevők" lap az az etiket címkéhez a mérleghez kell nekem (ott egyszerűbb elnevezés is elég nekem mert nem férne rá az etiketre), a B3 csak azért hivatkozik oda mert igy a lista elején az aktuális fagyik vannak és nem kell végig görgetnek mind a 120 fagyit az elmult évekből.
-
hunniaa
újonc
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
Ha office 365-re gondolsz akkor, sajna csak office 2016 van nálam. Kitöröltem mindent amit mondtál egyesítést is megszüntettem mindenhol neveket is ellenőriztem mindenhol, de sajna "#NÉV?" hibát ír a képlet.Gondolom a 2016os nem ismeri ezt a képletet....valami más megoldásod lenne esetleg? Köszi az eddigit
Fagyi lap.xlsx
-
hunniaa
újonc
Sziasztok!! Ismét kérnék egy kis segítséget a fagylalt táblázatomhoz. A "Gyártmánylap" lapon kiválasztom, hogy Puncs fagyi és bedobálja a különböző értékeit a különböző lapokról. Igazából a nagy részét már megoldottam, csak arra lennék kiváncsi hogy van-e olyan opció(képlet,makró), hogy csak azokat a Felhasznált alapanyagokat dobja be amit tartalmaz is, mert most jelenleg egyesével választom ki mit jelenítsen meg (tudom fejből mibe mi van) és úgy dobálja be a súlyokat és az alapanyag összetevőit. Előre is köszi!
Fagyi lap.xlsx
-
-
hunniaa
újonc
Sziasztok!
Van két lapom "Alapanyag" és Tápanyagérték" egy munkafüzetben. Kérdésem hogyan tudom úgy alkalmazi a "hol.van" függvényt vagy mást akár makrót is hogy megkeresse nekem az 'Adatok1' táblázatban a "Citrom fagyit" és annak alapanyagait majd ugyan így keresse meg az "Adatok2" táblázatban az alapanyag tápanyagétékével és szorozza össze majd szorozza meg az 1kg-os szorzóval, alapból egy sima szorzatösszeg függvény sima szorzással lenne. De nekem mindenképp az is lényeg hogy keresse meg a "Számol" táblázatban szereplő fagyi nevet az "Adatok1" táblázatban és úgy számoljon mivel a táblázatok folyton változnak plusz sorok és oszlokpok beszúrűsa miatt .Az 1kg-os szorzó kicsit bonyolult képlettel de megvan...
előre is köszi és bocsi ha kicsit bonyolultan fogalmaztam ezért itt lesz a fájl is...
Fagyihoz.xlsx
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autós topik
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Sziasztok!