Hirdetés
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- RAM topik
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
Sajnos minden alkalommal 0-rol kezdtem, de a vege ez lett tegnap este:
forras:
let
Source = Excel.Workbook(File.Contents("C:\Users\xxxxx\OneDrive - xxxxxxxxx\Desktop\source (1).xlsx"), null, true),
Sheet1_Sheet = Source{[Item="Sheet1",Kind="Sheet"]}[Data],
#"Promoted Headers" = Table.PromoteHeaders(Sheet1_Sheet, [PromoteAllScalars=true]),
#"Changed Type" = Table.TransformColumnTypes(#"Promoted Headers",{{"ID", Int64.Type}, {"Name", type text}, {"Date", type date}, {"Qty", Int64.Type}}),
#"Removed Columns" = Table.RemoveColumns(#"Changed Type",{"Date"}),
#"Sorted Rows" = Table.Sort(#"Removed Columns",{{"ID", Order.Ascending}}),
#"Merged Queries" = Table.NestedJoin(#"Sorted Rows", {"ID"}, #"self-refer", {"ID"}, "self-refer", JoinKind.LeftOuter),
#"Expanded self-refer" = Table.ExpandTableColumn(#"Merged Queries", "self-refer", {"Comments"}, {"Comments"})
in
#"Expanded self-refer"
Merged query:Tegnap delutan meg az eredeti adatokkal probaltam es teszteleskor miutan az forrasban a sorrendet megforditottam vagy mas oszlop alapjan rendeztem a refresh utan osszevissza toltodtek be a sorok. Ekkor meg azt gondoltam, hogy megduplazodtak, es mar csak otthon lattam, mikor a fenti peldaval probaltam, hogy a sorok szama azonos, viszont a sorrend teljesen random az elso nehany refresht kovetoen, ezert hozzaadtam egy rendezest meg a merge elott. Igy barmelyik oszlopot is atrendezve mindig ugyanezt az eredmenyt latom es a forrast is lehet boviteni illetve roviditeni.
Ma kiprobalom elesben, es irok, hogy minden ok volt-e?
Koszonom az extra tippet
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Szemüveges topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- RAM topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Akciókamerák
- PlayStation 4
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest