Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagamo
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszi szépen, nem is tudtam, hogy ilyet is tud az excel!

De most nagyon röstellem magam! Tegnap este, már nagyon fáradt és kavart voltam, amit képet felmásoltam abban is elszúrtam a nyilazást
Igazából így kéne kinéznie, Bocsi:
Most akkor pontosan le is írom, hogy mit szeretnék elérni ezzel a táblázattal /a betűk is helyesek lesznek, mert tegnap este arra gondoltam, hogy majd behelyetesítem a nekem szükséges betűket./
Bocsi +1X a tegnap este elkövetett hibámért.Az meglehet csinálni, hogy a kitöltetlen táblázatban, azokat a cellákat zárolni, amiben jelen pillanatban bármiféle szám, betű /gondolok én : #érték, 0,25%,0,15%, 0,-FT, +,-,/ ezekben a cellákban ne lehessen megváltoztatni változtatni a függvényt, vagy az éppen aktuális jelölés, ne lehessen véletlenül beleírni a cellába! Ha egy kicsit zavaros, bocsi, de remélem érthető.
+1: R oszlopban található "#ÉRTÉK!" Szummázása, nem megy a az oszlopban nem csak számok vannak, hanem közben van az "#ÉRTÉK!" kifejezés, nem ír összeget! A szummázás helyén is csak az #ÉRTÉK! kifejezés jelenik meg!Köszi a segítséget, bocsi, ha ez így kicsit sok így hétvége elején!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Fferi50