Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Bekapcsoltam a bővítményeket! Ha a modulban van a kód, akkor nem fut le automatikusan, amikor rámegyek a szükséges munkalapra. A generátor lényege az lenne, hogy akárhányszor lépek rá a megfelelő munkalapra, akkor generáljon új keverést. A programod működik, de továbbra is FAGY!
Szerintem (nem akarok okos lenni), de jó helyen van a kód azon a lapon, amin generálni kell. Hiszen, ekkor lefutna mégy egyszer amint visszatérek az érintett munkalapra. Viszont a súlyos fagyás miatt használhatatlan. Amit korábban linkeltem neked teljes kódot ami csak simán kever, az tökéletesen működik!

Itt vagyunk a célnál bakker de FAGY!

Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Fferi50